Írjátok le, ti mire gyanakodtok?
Figyelt kérdés
Cicám kb két hete, délután úgy jött haza, hogy pár helyen hiányzott a szőre. Teljesen egészséges volt a börfelület, nem tűnt harapásnak. Most viszont nézegettem megint és a kissebb foltokat már be is nőtte a szőr, de volt egy nagyobb és amellett keletkezett egy másik, ami már sebes, nem gennyes, nem is igazán vakarja, legalább is én nem látom.
Előfordulhat, hogy ez rüh vagy ótvar? Vagy csak simán bunyóba keveredett?
2011. ápr. 20. 09:18
1/2 anonim válasza:
hátha kandúr akkor valószínűleg verekedett.Nem hinném hogy rühes,mert akkor nem csak annyi lenne amit fent írtál,hanem lesoványodik,legyengül...az ótvarnál pedig "színes" foltok jelennek meg rajta
2/2 anonim válasza:
Én inkább ferekedésre gondolnék.De jobbnak látnám ha a doki is megnézné ő evvel foglalkozik többet tudna erről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!