Túlélik a hideget a cicáim?
3 cicam van, 2 eves, es 1 eves ivartalanitott kandur es egy 5 honapos kislany. Benti cicak voltak eddig abban az ertelemben, hogy egesz nap kint voltak kiveve este, mindig bent aludtak, volt alom, szobatisztak voltak 100%ig. 2 hete van egy kutyank es azota a cicak mintha direkt bosszantani akarnanak, mindenhova odapiszkitanak(kaki), mind1 h konyha, furdo vagy perzsaszonyeg...a paromnak eddig sem tetszett h bent voltak, mert hat a macska nem hazba valo bla-bla, amiben van is igazsag , nem kell ti is nekem alljatok... na hat ezek a dolgok utan, a parom azt mondta h kesz, ennyi volt, ezentul kint lesznek a macskak ha tetszik nekem ha nem... de felek, h mi lesz veluk ebben a hideg idoben es foleg majd telen. F4ljarnak a padlasra avval nincs is gond, de a teto es a padlas padloja kozott van egy jo aransznyi res korbe, vagyis nincs beszigetelve vagy nem tudomm, nem ertek hozza, magyarul nagyon huzatos a padlas. A kerdesem: mi lesz veluk telen? tulelik? vagy csak en csinalok ekkora ugyet belole??? nem tudom mit tegyek, nagyon bant h ezt tettek amiert ezentul kint kell ulljenek a sajat hulyesegk miatt, pedig ullhettek volna bent egesz telen. (a kutyank nemetjuhasz, tehat kint van, vagyis a kazanhazban)
Mi lesz a cicakkal?? :((((
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!