Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicának szabad valamennyi...

Cicának szabad valamennyi fájdalomcsillapítót adni?

Figyelt kérdés

A nagyszüleim cicája eltörte a lábát. Kinti macska, nem fogják állatorvoshoz vinni. Amíg lábadozik bent van a házban melegen, nehogy a többi cicával összeverekedjen és nagyobb baja legyen, de szegény nagyon keservesen nyávogott mikor láttam.

Lehet a cicáknak ételbe keverve egy kis fájdalomcsillapítót adni? És ha igen, mennyit? Valamint van valamilyen étel, ami elősegíti náluk a csont regenerálódását? Tej, kalcium...? Házikosztot eszik alapvetően sajnos...

2013. nov. 2. 18:30
1 2
 11/12 anonim válasza:
Gabriella-tudom.Ezért írtam baj,ha nem látja orvos.A készítmény amit javasoltam olcsóbb és mellékhatásmentes.
2013. nov. 3. 17:15
 12/12 Smile_44 válasza:
Nos tudom hogy régi kérdés mégis felháborít némelyik válasz. Kinti cicáink volták mindig is. Volt egy cicánk akinek eltört a lába. Elvittük az állatorvoshoz, megvizsgálta, kapott gipszet, gyógyszert. Huss 25.000 ft. Haza értünk fel óra múlva a cicusnak nem volt a lában a gipsz... összeforr rendesen semmi baja nem lett. Örökbe fogadták és azóta is vígan ugrál mint akinek soha nem tört el semmilye.
2019. aug. 26. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!