Lehet valami bajom a macskaszőrtől?
Figyelt kérdés
Panelcica. Fél éves. Dús bundája van.2013. okt. 31. 20:37
1/6 anonim válasza:
nem tudom.. allergiára gondolsz? menj orvoshoz, ő meg tudja mondani...
2/6 anonim válasza:
Nővéremnek terhesség alatt lett valami a macska szőrtől, még jó hogy észrevették, pedig írtózott a macskától, látni sem akarta sosem. Elfelejtettem mit okozott, de elég komoly valami volt.
3/6 anonim válasza:
Elég sok ember tart bent lakásban macskát és nincs semmi bajuk tőle. Anyum pl allergiás is a macska, kutyaszőrre, de nincs semmi baja tőle már mióta mindkettő van a lakásban. Hozzászokott a szervezete. De nem tudom te itt most mire gondolsz egyáltalán? Új macska került hozzátok vagy mi? Oltatni kéne, akkor semmi baj nem lehet.
4/6 anonim válasza:
NEkem a macskaszőrtől egy bajom van: takarítani kell :)
5/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan arra gondolok, hogy okozhat-e valami problémát, ha a szervezetembe kerül a cicának a szőre. Nem ő az első szobacicám, míg kertes házban éltem, akkor is volt. Viszont ennyire nem voltunk összezárva, mint itt a panellakásban. És azt vettem észre, hogy akármennyire is kefélem át, odafigyelek, vigyázok az ételekre, már kétszer-háromszor találtam egy-egy szál cicaszőrt a tányéromon, vagy a kajámban. Tehát már biztos le is nyeltem. Nem tudom, hogy ebből lehet-e baj.
2013. nov. 1. 11:47
6/6 anonim válasza:
Nem. Mindenkivel előfordul, aki macskával él egy háztartásban, azzal is, aki azt mondja, hogy vele nem. Legfeljebb nem veszi észre. :-) Nagyon fontos, hogy féregtelenítsd három havonta, mert a bélférgektől viszont lehet bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!