A macskaharapástól van bajom?
Figyelt kérdés
Egy hete megharapott egy egész kicsi macska,az útra dobták ki,autóból,legalábbis a főut közepén volt,és iszonyatosan ijedt volt,kimentem értem,hogy legalább leviszem onnan ne üssék el,de megharapott,visitott nagyon félt. Nagyon apro tűhegynyi seb volt az ujjamon,egy két csepp vér jött belöle csak,mivel nem otthon voltam kinyomkodtam amennyire tudtam,aztán hazaértem fertötlenitettem. Két napig gyulladt volt egy kicsit,aztán szépen elmúlt,még fáj egy kicsit. A mai nap reggel azzal keltem hogy fáj a torkom, ráz a hideg,folyik az orrom,gyengének érzem magam. Lázam, hőemelkedésem nincs,csak ráz a hideg. Lehet hogy a macskátol kaptam el valamit2013. szept. 18. 13:22
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, de ha ennyire rosszul érzed magad, menj el a házidokihoz, majd elküld vérvételre.
2/5 Imola Ágnes válasza:
Nem hinném, hogy a macska...véletlen egybeesés...valószínüleg megvisel ez az idő...
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira rosszul. Szerintem egyszerű megfázás lesz. De azért holnap megyek vérvételre,egyébként is elszoktam menni egy évben kétszer.
2013. szept. 18. 13:33
4/5 anonim válasza:
Én is náthás vagyok!!Ez ősszel teljesen normális!
5/5 anonim válasza:
a macskától nem leszel náthás, a hidegtől leszel az.
amúgy javaslom ha sebed van, betadinozd és kész ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!