Háromszor harapott véresre a 4 éves kan macskánk. Engem és két családtagomat. Állatorvos szerint el kell altatni, mert idegbetegséget állapított meg a macskánknál. Nem tudom, hogy ezek után altassuk e?
kedves kerdezo,kerlek,irj fejlemenyeket, erdekelnek!!
nekem is hasonloan agressziv 2 eves kandurom van,a Pokoli macskak ajanlojanak meg orok halam,nagyon koszi,hogy belinkelted!
Drukkolok, remélem nektek minden rendben lesz :) az én macskám is ilyen volt :( meg az enyém azt csinálta, hogy felmászott a szekrényre, és ha valaki alá állt, akkor lelökött egy dobozt, pont arra, aki ott volt... meg ha ki akart menni az udvarra, akkor felkapaszkodott a terasz ajtó függönyére , és addig nyávogott, amíg kinem engedtük, de amikor vissza jött, akkor megvadult, és a lábamra kapaszkodott és hiába próbáltam nem tudtam leszedni a lábszáramról... tavaly előtt volt ez a macska, de már nincs meg, mert volt egy nagyon nagy lyuk a fején, és hiába vittük állatorvoshoz, meg ápoltuk, nem akart begyógyulni a sebe :( 2013 december 25.én eltűnt, és azóta soha többé nem láttuk... :'(
(Az én macskám úgy lett ilyen vad, hogy egyszer a szomszéd elutazott 5 napra valahova , és ugye amikor nem látták, akkor bement a macska a házba, és bezárták az ajtót. 5 napig 1 db milka nápolyin élt, és a wc ből ivott. Ez úgy derült ki, hogy a wc összes vize elfogyott, meg a milka csokoládénak is csak a papírja maradt ott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!