Nagyon harap/ karmol a cicám, mit tegyek?
Az én macskám dettó.
Pofozni kell. Addig, amíg abba nem hagyja. Persze nem erősen, de azt utálják. Az enyém még idegesebb lesz, jobban nekem jön, aztán 2-3 pofon után már inkább arrébb áll. Ha ilyenkor nekiállsz vele játszani, akkor nem fog leszokni róla, mert össze fogja kötni a kettőt.
Az én macskám is harapdált, de csak kicsit. Viszont én borzasztóan féltem, hogy túlzásba fog esni egyszer, úgy, mint a te cicád, kedves kérdező. Ezért már az elején le akartam valahogy szoktatni. És tudod, mit csináltam, ami 100 százalékosan bevált? Ha megharapott, visszaharaptam! Csak hogy érezze, minden tettének súlya van, ráadásul ha egy macskatársát harapná meg, az is visszaharapna, nem mászkálna vele végig a házon, miközben lóg a lábán... A fülére kell egy picit ráharapni, de csak azután RÖGTÖN, hogy megharapott téged. Egy idő után már meg fogja gondolni, hogy megharapjon-e.
Amikor először haraptam meg a macskám fülét, kb. olyan arcot vágott, mintha ezt mondaná: "B¤a¤sz¤k¤i, te visszaharaptál??? Ez fájt! Mi a f@¤sz¤o¤m van itt? Te komolyan megharaptál? Nem hiszem el." :)
Én ma kipróbáltam. Hát nem kapott szikrát :D
Kíváncsi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!