1/7 anonim válasza:
Milyen macska az aminek ormánya van? :)
Az egészséges macskának nedves az orra.
2/7 anonim válasza:
Nos a pontos okát én sem tudom,de anno én is kérdeztem az állatdokit,és azt mondta az az egészséges ha nedves az orra a kutyáknak,és macsekoknak.Ha lázos akkorr nem nedves.Na akkor van gond...
3/7 anonim válasza:
küldjél már 1 olyan macskáról képet amelyiknek ormánya van!!!!!
5/7 anonim válasza:
Ha ki van száradva, lázas, vagy macskanáthás (vírusos betegsége van), akkor száraz az orra, ha egészséges,akkor nedves, az okát azt nem tudom. Viszont te sürgősen vidd el orvoshoz a cicádat, mert ha a tiednek ormánya van, az messze nem jó jel!!!! :DDDDDD
6/7 anonim válasza:
Azért , mert azzal szívja fel a vizet, hogy a szájába tegye.
7/7 anonim válasza:
macskafánt: egy új állat, mely az elefánt és a macska párzásakor lesz. Angol nevén: catephant.
Nagy ormánya van, ami többnyire nedves, de fára is tud mászni. Szerintem neked ilyened lehet...
Na, de komolyra fordítva, a nedves orr teljesen normális a macskáknál és kutyáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!