Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elhoztam tegnap egy cicát,...

Elhoztam tegnap egy cicát, nagyon örültem neki, de ma szeretném vissza vinni. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A helyzet, ingyen kaptam, fajtiszta sziámi cica. Nagyon régóta ilyen cicát akartam, 2 napig extázisban voltam, hogy sziámim lesz. De sajnos ő csak a 2 hónappal ezelőtt meghalt kiscicámat juttatja eszembe, nem volt még két éves, gyönyörű, bujós jószág volt. Napokig csak sírtam utána, eltünt a házból az élet, azt hittem egy másik cica, aki visszahozná az életet a házba segítene elfelejteni, de nem segített. Egész éjszaka csak sírtam, és még most is sírok, úgy érzem a szívem ketté akar törni. Szerintetek visszavihetem az előző gazdijának? Menhelyre nem akarom beadni, és nem hiszem, hogy még egy éjszakát így kibírok.
2009. nov. 13. 06:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Az teljesen termeszetes, hogy a cica fel. Utcan talaltam egy kicsi macska kolykot, mikor az enyem elveszett. Par napig fujt ram es aztan hihetetlen jo baratok lettunk. Teljesen mas mint az elozo, (amugy ugyanugy neznek ki!). Adj magadnak egy hetet, a cica fel fog oldodni hamarosan. Tudom mit erzel, ugyanezen mentem keresztul. Nem veletlenul kaptad ezt a cicat eppen most, minthogy en se veletlenul talaltam egy ugyanolyan kiscicat mikor eltunt az enyem.

Tarts ki egy kicsit mellette, o nem tehet rola, hogy a regi cica meghalt. Probald meg elengedni es ujra eletet varazsolni az otthonodba.

2009. nov. 13. 11:08
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Megpróbálkozunk egymással hátha megy.
2009. nov. 13. 11:59
 23/28 anonim ***** válasza:

07:14 és még több megint.: A legjobb döntést hoztad! Légy nyitott, ne az előző kedvencedet keresd benne, mi sem vagyunk egyformák, de legtöbbünk igenis szeretnivaló.

Minden jót nektek!

2009. nov. 13. 13:47
 24/28 anonim ***** válasza:
A félelmében szinte biztos, hogy közrejátszik az a nagy feszültség, ami belőled sugárzik. Nyugodj meg, mert amíg ilyen idegállapotban vagy, biztosan nem fog odamenni hozzád. Ő nem tudja, mi a baj, csak az, hogy van és vele is kapcsolatban van.
2009. nov. 13. 14:26
 25/28 anonim ***** válasza:
Én is elvesztettem a cicámat 17 évesen halt meg egy napos korától neveltem két hónap múlva vettem magamhoz Foltit ő teljesen más mint Géza cicám volt de hidd el sokkal jobb hogy van nekem mert még ma is sírok mikor eszembe jut a régi cicám.Van kit szeretgetni és van aki dorombolva vár haza.Szeresd nagyon a kiscicádat biztos a régi cicád is így akarná.
2009. nov. 13. 18:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Gondolj bele milyen lehet a cicának.Ő is szenved.Új hej,ismeretlen emberek stb.Biztos ,hogy szereted az állatokat és ha ez így van lépj túl a fájdalmon és próbálj a cicára koncentrálni,segíts neki ő nem ért semmit és nagyon fél.Nekem 4 cicám van,mindegyik az utcáról és nagyon nehezen illeszkedtek be de sok türelemmel és szeretettel elértem náluk,hogy otthon érezzék magukat és azóta teljes jogú családtagok.Adj te is 1 esélyt neki és magadnak!
2009. nov. 13. 19:52
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha nem megy, akkor inkább vidd vissza, biztos megérti a régi gazdi. Viszont legközelebb jobban gondold végig. A cica nem játékszer, hogy ide-oda dobáljuk.
2009. nov. 15. 09:49
 28/28 anonim ***** válasza:

szia!

mennyi idős a cica? ha még megvan befogadnám!!!

2010. máj. 11. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!