Miért harapott meg a kiscica?
Figyelt kérdés
tegnap találtam egy kismacskát ilyen 5-6 hetes lehet nem volt szivem nem haza hozni mivel nyávogva szaladt utánam. Gondolom h nem volt jó helye mivel szeme is csipás volt gondolom még nem is etették. Erre ma adtam neki féregtelenítő tablettát és bele tettem macska konzervba hogy jobban megegye a az ujjam végére tettem a konzervet és ugy etettem erre ő bekapta az egész újjam és nagyon erősen szorította nem akarta elengedni alig tudtam kiszedni az ujjam a szájából. :( Kicsit meg csikarta a fogával az ujjam és megijedtem h nehogy vmi bajom legyen mert gondolom h nincs beoltatva meg semmi azóta hozzá sem merek nyúlni félek tőle :( kinti cicáról van szó kint van az udvaron de nagyon elszomorodtam h szivesen etettem gondozom és cserébe megharap :/ van egy kutyusom akit szintén így befogadtam mint ezt a macskát de ő sosem harapna meg és hálás h kap enni meg h törődök vele ennek a macskának meg mi baja?? olyan volt mint aki "nem normális" annyira szorította(harapta) az ujjam és nem akarta elengedni :/ gondoltam arra is h féltette a kaját és azt hitte h az ujjam is az vagy nem tudom még sosem láttam kis macskát ilyen agresszívnak :/ segítsetek egy szomorú gazdi :(2013. okt. 18. 15:22
11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és nyugi nincs szándékomban kitenni nem azért hoztam haza :)
ma már inkább nem etettem a kezemből csak a tálkájából nehogy megint baj történjen :) nem vészes a harapás szinte már nyoma sincs de inkább már óvatosabb leszek vele :)
2013. okt. 19. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!