Macskát panelbe?
Vannak tipikus fajták amit nem is tarthatsz máshol.. Egy sziámit vagy egy perzsát kiraknál utcára elég hamar befognák.
Nekem perzsám van,és volt is 8 évig mostani még kölyök. Mindennap takarítok,ami nagyon bevált az a morzsaporszívó. Nekem nem a szőrrel van még gondom,az inkább ruhán,hanem az almot mindenhova széthordja mert ráragad a lábára így nem kell a böhöm porszívót elővennem mindennap csak ahol járt a cica morzsaporszívó,heti 1x meg normális porszívó egyáltalán nem terhelő,pedig szőnyeg van.
Alomból ki kell szedni mindennap,székletet én minden ürítés után ha otthon vagyok, így büdös sem lesz egyáltalán.
Szerintem ezerszer jobb nekik mondjuk 60 négyzetméteren gazdival sok szeretettel és játékkal mint mondjuk kijárni és aggódni hogy úristen nem jön haza,épp mikor tüzel, mikor üti el az autó tépi szét kutya stb.
Panelba lesz egy társad jobb esetben akár 18-20 évig is,míg egy kijárós cica időzített bomba minden egyedül utcán töltött óra.
4: anyám macskájánál volt ilyen gond, hogy széthordta az almot. Anyám vett neki tengerifű lábtörlőt. Ilyet:
Ezt lerakta az almoslavór elé és szépen leszedte az almot a kilépő macska lábáról
köszönöm a tanácsot de van direkt erre lábtörlő valamennyit segít de nem sokat sajnos,nem mindig egy helyen ugrik ki.
Plusz beleragad a szőrébe ami később szétpotyog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!