Macskát hogyan lehet lenevelni a kábelek rágcsálásáról?
Ez a "csak játszik" dolog egész addig jó, ameddig nem rágcsál szét egyet teljesen. Nem lehet állandóan a macskával foglalkozni, egy nap kb. fél órát alszik, a többiben tombol. Tegyem FEL a kábelt? Egy macska! Mindenhová felmászik.
Végül is legalább arra megkaptam a választ, hogy miért nem akartam macskát soha.
Hogyan lehet elérni nála, hogy ne menjen fel például az asztalra? Nálunk világéletemben kutyák voltak, elég párszor rájuk szólni és eszükbe sem jut utána az asztalra mászni pl.
Nem akarok értetlenkedni, de valamit csak lehet csinálni velük :D Gondolom másoknál sem sétálgatnak az asztalon.
Köszönöm a választ egyébként. :)
Spriccelés jó, de utálni fog téged, és mindig a nyomában leszel, arról nem beszélve, hogy elektromos cucc közelében akarod a macskát vizezni?
Én először 2 oldalas ragasztót tekertem körül a kedvenc vezetékén (persze áramtalanítottam), nem jött be. Bekentem vietnámi balzsammal, vagy fogkrémmel vagy lóbalzsammal, ami ilyesféle büdi mind jó, azóta rá se bagózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!