A macskám nem engedi, hogy simizzem a hasát. Miért? (lennt)
Figyelt kérdés
Azaz engedi amikor alszik vagy kómás de amikor ébren van és oda nyúlok már a hátsó lábával elakarja lökni a kezemet ... azt mondták azért mert nem bízz bennem ... akkor mégis mit kéne tennem, hogy bízzon bennem? mert egyáltalán enm akarom megütni vagy ilyesmi de ő azt hiszi:/ de nem csak nálam nem engedi másnál sem...pls segítsetek2013. okt. 13. 18:27
1/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen cicám, egyszerüen nem szerette ha a hasát simgatom. A macskák nem kifejezetten szeretik ha a hasát simized...
2/9 A kérdező kommentje:
Van két KAN macskánk azok nagyon nem szeretik de a nőstény cicánk nagyon engedi őt nem zavarja...netán ez csak a kanoknál van?
2013. okt. 13. 19:25
3/9 anonim válasza:
Van egy macskás könyvem abban azt olvastam, hogy a macskák ezt támadásnak vehetik. De pl nálunk is a kan macska az amelyik nem engedi a nőstényt nem érdekli. Bár az tény, hogy a nőstény nagyon nyugodt szinte tunya a kan pedig hiperaktív.
4/9 anonim válasza:
Nem minden macska szereti. Lehet, hogy egyszerűen csak ez az oka. De rossz élményhez is kötődhet, ha pl. egyszer bántotta valaki, vagy úgy nyúlt hozzá hogy megijedt tőle.
5/9 A kérdező kommentje:
Áhh, értem. Köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. okt. 14. 00:08
6/9 anonim válasza:
Nekem lány cicám van, és ő sem szereti, ha a hasát simogatom.
Ez nem bizalmi kérdés, hanem szerintem egyszerűen csiklandós. Simogasd olyan helyen, ahol szereti, az álla alatt, a buksiját, a hátát.
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben. :) köszi a választ:)
2013. okt. 14. 18:10
8/9 anonim válasza:
helló az én cicám sem mindig szeretik csak ha olyan kedve van h nem tetszik neki akkor egy picit megharap de nem baj mer én így imádom :)
9/9 A kérdező kommentje:
Húú, akkor megnyugodtam..azt hittem velem van baja..ezek szerint nem:) köszönöm mindenkinek a választ! :)))
2013. okt. 14. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!