Mi van a macskám szemével? Vagy ez normális?
Az egyik szeme tök normális a másikon meg tök nagy az a fehér izé. Ez mitől van? Eddig még nem volt ilyen. Vagy ez lehet a nap miatt, hogy pont a szemébe sütött? Lefényképeztem, akkor volt egy pillanat, mikor tök normális volt mindkét szeme, aztán a jobb szeme megint ilyen lett. Ez mi? Annyira meg vagyok ijedve.
Vidd árnyékos helyre, vagy a lakásba, és ha ott is ilyen a szeme, akkor nyilvánvalóan nem a nap miatt volt.
Egyébként ez, amit látsz, a macska harmadik szemhéja. Több oka lehet a harmadik szemhéj előreesésnek, pl szaruhártya irritáció a legvalószínűbb, de lehet Horner szindróma (bár annak már jele is lenne).
Ha nem múlik el, akkor el kell vele menni állatorvoshoz, és akkor kiderül,mi okozza.
#1: pont azért fényképeztem le, mert ilyen volt a szeme. Szóval nem véletlenül pislogás közben kaptam le.
Ezen a képen jobban látszik a két szeme között a különbség. Én nem tudom orvoshoz vinni, max a szüleim, de ők mindig mindenre azt mondják, hogy nincs semmi baja meg nem lesz semmi baja én meg tökre aggódok:( Nem értem, egyszer normális a szeme, egyszer meg ilyen
Akkor nyilvánvalóan rá kellene beszélni a szüleidet, hogy el kellene menni az állatorvoshoz, ha nincs jól.
Itt nem fog tudni Neked senki mást javasolni,mint amit eddig leírtunk, gyógyszert sem tudunk írni, betegséget sem, gyógymódot sem. Az állatorvos tudja meggyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!