Mi lehet a cicámmal? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Három cicánk van, kettővel semmi gond a harmadik viszont folyamatosan hány. Ezt úgy értem, hogy megeszi a kaját és kb 4óra múlva kihányja,néha emésztetlenül, úgy ahogy megette. Reggel és este kapnak enni, így délelőtt és éjjel is hány. Már 13éves, dokihoz is vittem, de nem tudott semmi okosat mondani, vagyis nem tudja mitől lehet. Testvére az egyik cica, Ő jól van. Tehát nem az "öregség" miatt van ez. Már nagyon sajnálom. Ráadásul ez a cica az első aki kaját kér.2009. nov. 10. 10:32
11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Bent volt egy hétig, megfigyelték,vizsgálták, de nem találtak semmit. A doki hívott egy cicapszichiátert aki megállapította hogy depressziós és ezért "bulémiás"... Én még ilyet nem hallottam. Már csont és bőr szegénykém, már tényleg nem tudom mi lenne jó !?
2009. dec. 5. 09:13
12/13 anonim válasza:
olyanok mint az emberek!
az enyém akkor lett depis amikor vemhes lett és amikor megellett nem is foglalkozott a kicsikkel!a másik anya cicánk nevelte a kicsiket aki 1 napra rá ellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!