Miért sírok utána 1 óráig?
Apukád nagyon emberséges...
ha majd öreg lesz és magatehetetlen, őt is rakd ki a ház elé, hiszen erre tanított. Te pedig azért sírsz utána egy órája, mert pontosan tudod, mekkora szemétséget csináltál: magadhoz édesgetted, aztán kidobtad, valószínűleg pár napon belül meg fog halni szegényke. :(
Még talán megtalálod, menj keresd meg! Később nagyon fogod bánni, hogy hagytad magad lebeszélni. Próbáld meg meggyőzni a szüleidet. Mondd nekik, hogy csak ideiglenesen fogadtad be, amíg el nem viszitek egy menhelyre. Ha van egy kis együttérzés bennük, akkor az alatt az egy nap alatt úgyis annyira megszeretik, hogy el sem akarják majd engedni. Én így voltam apukámmal, most meg el sem lehet választani őket egymástól.
Ha pedig mégsem akarják megtartani, vigyétek be egy menhelyre, vagy próbáljatok ismerősöknél körbekérdezni. Ha nem is sikerül semmi, legalább te mindent megtettél.
Ennek mi értelme volt?Hm?Ha tényleg annyira állatbarát vagy legalább otthon kerestél volna neki!!!Mikor gyerek voltam kb. 6 alkalommal volt ilyen helyzet.Édesanyám mindig megengedte,hogy befogadjak egy macskát,de édesapám(ő is állatbarát)nem engedte,én viszont harcoltam vele és megmentettem rengeteg cicát.Én harcoltam volna érte,mégiscsak egy élet!
Bűntudatod van azért sírsz.
Azért sírsz, mert nem tudtad (nem akartad igazán) magadhoz venni, és most félsz, hogy mi lesz vele.
Én minden követ megmozgattam volna a helyedben.Lehetett volna tenni valamit a kirakás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!