Tegnap reggel lett ivartalanítva a (lány) cicám és még mindig nem eszik, és nem mászkál, és nem iszik, és csak al szik egész nap. Ez normális?
Egy kicsit megitattam, mert nem akarom hogy kiszáradjon, de magától semmit sem csinál.
Van 3 macskás könyvem ,de egyikben sem írnak ilyesmiről. Lécci segítsetek!!
előre is Köszi a válaszokat!!
12/L
teljesen normális én mind a 8 cicám ivartalanításán bent voltam és csak kérdeztem és kérdeztem!
ma estére már jól lesz!ne aggódj!
én is bent voltam az ivartalanításnál, csak nem mertem kérdezni, nehogy zavarjam a doki bácsit... :D
Köszi a válaszokat, most megnyugodtam
Első válaszolónak: Nekem 10 cicám van :D Ebből csak 3 lány XD (már mindenki ki van ivartalanítva)
csórikám!!!!
pár nap, és minden a régi!
én is sokáig állatorvosnak készültem,csak tulságosan szeretem őket és nem bírnám ha elkéne altatnom egyet vagy nem bírnám megmenteni!
én is remélem hogy rendbe fog jönni :D
Amúgy én is gondolkodtam ezen az állatorvosos dolgon, mert elsírnám magam, hogyha elkéne alatnom egy állatkát, de hogyha az ember arra gondol, hogy meg is mentheti az állatkák életét...
igaz!
sokat is kell hozzá tanulni!
szerintem megtartom az állatorvosunkat,nem cserélem le magamra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!