Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 4 szoptatós korú kiscicának...

4 szoptatós korú kiscicának milyen helyet készítsek?

Figyelt kérdés
Kb 8-12 naposak lehetnek, kézzel táplálom őket, mert nincs meg a mamacica és én befogadtam őket. Nincs infralámpám, az mindenképpen kell? Vagy jó úgy hogy egy dobozba alul hungarocelt teszek rá meg törölközőt, és a doboz egyik felébe melegvizes palackot teszek hogy melegítse őket, és ezt cserélem ahogy elhűl. Jó ez így?
2013. okt. 7. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Bent vannak? Mert ha igen az a legjobb nekik, a Cserépkályháa mellé teszed őket egy dobozban nagyon meleg ruhäból és jó puhára. Ha van kérdésed írj . Gondolom a kézzel etetésre a macska anyatej pótló ra gondolsz. Mert ilyen pici cica mástól elpusztul. Tehén tejet meg végképp ne adj neki'! Nem te vagy az aki a kertbe csinált helyet a kölykőknek...?
2013. okt. 7. 09:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen cicatápszert kapnak, tudom hogy nem lehet nekik mást adni! Ittbennt vannak.
2013. okt. 7. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Rendben. Esznek rendesen?
2013. okt. 7. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!