3/12 anonim válasza:
Egyébként ez a kérdést tuti te írtad ki! :
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4582313-milye..
4/12 anonim válasza:
Cic-cic-cic-cic-cic?! :D Erre tutira hallgatnak! :D
Na jó..., az én fiú cicámat Doczkynak hívtuk, hosszú történet, h hogy lett ez a neve, de illet rá, és hallgatott is rá! :D
Szerintem próbálgass többet ki, h mire figyel fel.
5/12 Froncsi válasza:
Szükre, szóval nálam Gandalf lenne.
6/12 anonim válasza:
Az én cicám nagyon hasonlít a tiedre, az ő neve Harold. :)
7/12 A kérdező kommentje:
3-as nem tudom milyen filozófia alapján működsz, de nem én írtam. A többieknek köszi. Még várom a tippeket.
2013. júl. 13. 10:02
8/12 anonim válasza:
Szia Nekünk van egy ehhez hasonló macskánk és a neve: Miklós.
Úgy kapta ezt a nevet hogy a húgom elnevezte Micinek csak kiderült hogy fiú és Miki lett és már mindenki úgy hívja miklós
9/12 anonim válasza:
Szép kis fiúcska. :)
Churchill, nem azért mert hasonlít rá, csak szerintem jó cica fiú név (lehet egy nagyon régi Kedvencek temetője gagyi horrorban is így hívtak egy macsekot, de ezt se vedd figyelmebe :D).
10/12 anonim válasza:
De aranyos cicus!:) Nekem nagyon tetszik a Louis,Éjfél vagy a Müzli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!