Hány macskád van? Mi a nevük?
Figyelt kérdés
Nekem 2..2 kislány..Nevük: Csokí és Rebii
Nektek?:)
2009. nov. 8. 17:54
23/37 anonim válasza:
Kandúr sziámi: Figo és nőstényke: Fibi
24/37 anonim válasza:
Nekünk régen hét macskánk volt: Golyó, Szerényke, Plútó, Mangó a többinek nem volt neve. Most van egy, de elvileg neki sincs neve, de mi Mancinak hívjuk (de ez csak egyfajta becézgetés) :)
25/37 A kérdező kommentje:
Minden válaszólonak:
Szép nevek.:)Édesek.:)
2009. nov. 17. 15:22
26/37 anonim válasza:
Van egy idős kandúrom, Onizuka Eikichi (általában Oni-sannak hívom^^), ő már évek óta megvan, és már jó sok neve volt, mire erre jutottam, és meg is jegyezteXD
A másik cicám egy fél éves kis hölgy, Nana Ichigo névre hallgat (jobbára Kicsi Ichi vagy szimplán csak Kisbaba>.<).
27/37 anonim válasza:
Egy cicám van: Dolly
Egy gyönyörű 7 hónapos cicakisasszony :)Fehér félperzsa felemás szemekkel: az egyik kék, a másik sárgászöld XD
Nagyon-nagyon szeretem!!! XDXD
29/37 anonim válasza:
Fehér félperzsa 1 éves felemás szemü ( sajna süket ) öt állat menhelyröl hoztuk, ö a Joshi barát, mert minden más cicámat véd, óv, és szeret! ( gyerekek találták ki a nevét ) , van egy vörös kandur, Ő a Báró úr, ugy közlekedik mindig mint egy báró, van egy fél perzsa törött farku ö a "babus néni" 5 éves lány cica, és egy házi csikos aki Tirli névre hallgat kb 6- éves.
30/37 Winner of Royal Hill válasza:
A vörös kandúrunk Péter, a kék-fehér-vörös nőstényünk Mámoj,a kék-fehér lánya I-see,illetve a fekete-fehér tesója(akinek mi nem adtunk nevet egyik ismerősünk Foltinak hívja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!