Hány macskád van? Mi a nevük?
Nekem 2..2 kislány..Nevük: Csokí és Rebii
Nektek?:)
Nincs mit.
Sajnálom őket,hogy meghaltak szegénykék.:( Részvétem.De biztos nagyon szerettek téged.
Aranyos név Kedves Utolsó.
17:58 vagyok
A kiscicáknál még van névkeverés, de a nagyoknál már nincs gond. Etetésük sok, de nem tudok mit csinálni állandóan ideköltözik pár idegen nagymacska. Most is van egy új kandúr. Az elején még próbáltam zavargálni, de semmi eredménye nem volt. Elég nagy az udvar elfér és ahol 12 eszik ott jut a 13.nak is.
Nekem egy hónappal ezelőtt még 5 cicám volt, mostmár csak 3:( Valami őrült két cicámat megmérgezte.(Nem csak a két cicámat,hanem a szomszéd kutyákat,cicákat is.)
A nevük: Whisky(meghalt),Picúr,Sissy,Molly, Vaki(Vakarcs,meghalt).
Csak egy, a többit kinyírták a gonosz kocsik.
Most egy helyes, vörös kandúrkölyköm van, 7 hónapos (de akkora, mint egy jól megtermett, kifejlett nősténymacska :)), őt Naruto-nak hívják. Naci, Nackó a hívóneve. GYÖNYÖRŰ, jegyzem meg szerényen, minden elfogultság nélkül...:)
tehát 10+1 cicám van, de az egészben az a legviccesebb, hogy nem is terveztünk cicát, csak úgy befogadtuk az utcáról :D
1.Sirius (lány)
2.Kormi (kandúr)
3.Randal (kandúr)
4.Folti (kandúr)
5.Szellike (kandúr)
6.Hermione (lány)
7.KisCirmi (kandúr)
8.Nermál (kiciskandúr)
9.TurbóFolti (kicsilány)
10. Szökevény. Ő kandúr, és ő nem áll rokonságban a többivel, mert ő máshol talált meg bennünket :D
10+1 Móling. Ő nem lakik velünk, és hivatalosan ő egy kóbor cica, de szoktam etetni, csináltam neki házikót, és nagyon jóban vagyok vele XD
12/L
(ja és be-ki járkálós cicák, este a házban szundiznak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!