Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Úgy tünik a macskámat megkínoz...

Úgy tünik a macskámat megkínozták, mit tehetnék ebben az esetben? Részletek lent

Figyelt kérdés
Ma hazajött a kandúr macskánk és véres a torka, lepörzsölték a farkát és eléggé kellemetlen szaga van.Hányt is.Inni szerencsére iszik.Felhívtuk az állatorvosi ügyeletet 14ezer ill. 18ezer lenne hogy kijönnek és megvizsgálják plusz a gyógyszerek.Nekünk ez nagyon sok pénz, nem tudjuk kifizetni.Ha holnapig megmaradna, akkor ugye ki tudjuk hívni az állatorvosunkat és az talán kevesebb pénzbe kerülne.Mit tudnánk mi tenni, hogy könnyítsünk szenvedésein?Nem tudjuk mit csináljunk.Kocsink nincs, nem tudjuk elvinni az állatkórházba se.
2009. nov. 8. 12:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igazából én nem is a szüleimnél lakom, hanem Győrben.Nem tudom felmérni a helyzetet.Szóval nem láttam a macskát, csak a bátyám elmondásából tudok következtetni az állapotára.Sajna nem veszik fel, mert gondolom ilyenkor nincsenek bent.Holnap délelőtt azonnal hívja őket a bátyám,remélem megmarad addig...
2009. nov. 8. 13:17
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A gyanúsítható szomszédoknak egy beszélgetés során kedvesen el kéne mesélni,hogy "Képzelje,megkínozták a macskám,feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen a rendőrségen állatkínzás bűncselekménye miatt,amiért 2 év letöltendő börtön is járhat".

Hadd örüljön az ilyen féreg.

2009. nov. 8. 13:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

A menhely nem veszi fel? Mindjárt megnézzük, van-e mobil elérhetőségük...

Ha nem laksz otthon, akkor addig is a bátyád menjen át a helyi állatorvoshoz vagy hívja fel! Ne törődjetek bele a helyzetbe, mindig van megoldás, kiút! Hajrá!

Várjuk a híreket.

2009. nov. 8. 13:24
 14/24 A kérdező kommentje:
A menhelyet még nem próbáltuk, most fogjuk.Állatorvos pedig csak Dorogon van sajnos.Buszozást nem bírná a cica plusz még hordozónk sincs.
2009. nov. 8. 13:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Most nézem, hogy korábban már egy csomó mobilszámot adott egy segítő szándékú válaszadó. EGYIK SEM VESZI FEL?
2009. nov. 8. 13:31
 16/24 A kérdező kommentje:
Na szép, most meg elment a macska.Anyukám kizavarta, mert hogy büdös.No comment...Tiszta ideg vagyok!!!
2009. nov. 8. 13:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Anyukadba is rengeteg joerzes szorult.

Szerencsetlen kis allat :(

2009. nov. 8. 18:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Megkerült már szegény állat, vagy drága jó anyukád sem különb a cicc megkínzóinál? Méghogy büdös! A beteg ember sem ibolyaillatú éppenséggel, hátmég ha megégnek... Gratulálok Édesanyád hatalmas szívéhez! Remélem, tisztában van vele, hogy ez is állatkínzásnak minősül?
2009. nov. 8. 18:51
 19/24 A kérdező kommentje:

Tudom, nem volt szép tőle.Sajna ő is nagyon beteg és rosszak az idegei de nagyon szereti az állatokat.

A cica nincs még meg.:((Bárcsak otthon lettem volna, tuti nem lett volna kizavarva!

2009. nov. 8. 19:36
 20/24 anonim ***** válasza:
65%
Istenem, szurkolok, hogy túlélje és előkerüljön.
2009. nov. 8. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!