Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet az oka?

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
A cicám vemhes volt és ma amikor jött a hívásomra már kicsi volt a hasa és kicsit véres a szőre a hátsójánál. azóta eltelt 4 óra és bent van a házban velem és még csak ki se akar menni. Most akkor tényleg megfialt, vagy álvemhes volt?
2013. okt. 1. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen megfialt valahol a házon kívül vagy netán elvetélt.Vidd orvoshoz és ő majd megmondja ,hogy mi történt.
2013. okt. 1. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vidd orvoshoz!Lehet ,hogy elvetélt és akkor nagy a valószínűsége annak benne maradt egy magzat. Ha nem szedik ki akkor az anyacica meghal:((
2013. okt. 1. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ki kell raknod a macskát, mert ha lefialt a kölykei éhesek nagyon. Gondolom te sem akarod hogy éhen pusztuljanak! Rakd ki a macskát és nézd meg hová megy. Lesd meg úgy hogy téged ne lásson. Ha kicsit vérzik szerintem természetes. Lefialt és a kölykök egy óránként kellene hogy egyenek! Kövesd hogy hová megy. De ne lásson. És megtudod hogy fialt e. Szerintem igen. A kölykeivel kellene lennie. Azért jó ha látja az orvos. Ha a kicsi cicák nem tudnak enni, legyengülnek és meghalnak. Na meg ki is hűlnek. Ilyenkor van a legnagyobb szükségük az anyukra..
2013. okt. 1. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
rakd ki. De azért figyeld. Ha ott fog ülni az ajtónál, majd megunja és megy a kölykeihez. 4 óra rettenetesen sok idő... :/
2013. okt. 2. 00:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Elvittem a cicámat az állatorvoshoz és kiderült, hogy elvetélt. Most már minden rendben van vele és nem lett belőle komolyabb baj.
2013. okt. 7. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!