Miért nem nő a cicám? 4 hósak múltak tesójával, de a tesója már tök nagy, ő meg olyan kicsi, hogy ketté bírnám törni.
Múltkor tettem fel egy kérdést, már ezzel kapcsolatban, de akkor megnyugtattatok, mert nm volt olyan nagy a különbség.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__465603-meg-f..
de most már sokkal nagyobb a különbség. lehet, hogy kicsi fog maradni
Köszi a válaszokat
12/L
Mint ahogy az emberek sem egyforma magasak, ugyanez az állatokra is igaz. Ezért nem kell bántani. Nekem van 3 macskám 2 elég duci és normál méretű, de a harmadik 1 éves megreked 6 hónapos magasságba. Attól még ugyanúgy szeretjük. Tekints rá úgy, mint egy kis különlegesség.
Valószínűleg mivel ez állatoknál ikerterhesség van, kevésbé fejlődött, mint a többiek, mert a többiek élelmesebbek voltak és több tápanyagot vettek magukhoz.
2. vagyok. Megnyugodhatsz, a mi mini cicánk nagyon jó vadász. Egeret, patkányt, madarat, tücsköt, békát, bogarat egyszóval mindent megfog.
Nem lesz belőle hátránya.
Ha tényleg ilyen pici marad, lehet hogy jobban járna a szobacica léttel...
Amúgy én is hasonló cipőben járok. Van egy hat hónapos cicusom, és olyan mintha nem nőne. Nagyon picike. A nagymacskám ennyi idősen már majdnem felnőtt méretű volt, ő meg még most is kajla kiscica méretű. Persz így is nagyon szeretem, de azért csak jobb lenne ha normálisan megnőne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!