Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem nő a cicám? 4 hósak...

Miért nem nő a cicám? 4 hósak múltak tesójával, de a tesója már tök nagy, ő meg olyan kicsi, hogy ketté bírnám törni.

Figyelt kérdés

Múltkor tettem fel egy kérdést, már ezzel kapcsolatban, de akkor megnyugtattatok, mert nm volt olyan nagy a különbség.

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__465603-meg-f..

de most már sokkal nagyobb a különbség. lehet, hogy kicsi fog maradni

Köszi a válaszokat

12/L

2009. nov. 7. 21:38
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi még nincsenek 4 hósak :)
2009. nov. 7. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmnek volt egy cicája aki eléggé besült. Ettől függetlenül egészséges volt,csak kisebb mint a kortársai. Szerintem ez genetikai,ha még mostis nagy a különbség nem valoszinü hogy akkora lesz mint a másik.
2009. nov. 7. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Mint ahogy az emberek sem egyforma magasak, ugyanez az állatokra is igaz. Ezért nem kell bántani. Nekem van 3 macskám 2 elég duci és normál méretű, de a harmadik 1 éves megreked 6 hónapos magasságba. Attól még ugyanúgy szeretjük. Tekints rá úgy, mint egy kis különlegesség.

Valószínűleg mivel ez állatoknál ikerterhesség van, kevésbé fejlődött, mint a többiek, mert a többiek élelmesebbek voltak és több tápanyagot vettek magukhoz.

2009. nov. 8. 08:16
 4/6 A kérdező kommentje:
én szeretem úgy ahogy van, csak attól félek, hogy ez hátrány lesz neki felnőtt korában, mert ha kisebb lesz mint az anyukája, akkor kétlem, hogy akár egy egeret, vagy egy madarat képes lennem meg fogni. :( (amúgy etetjük mi, de attól még biztosan szeretne vadászni)
2009. nov. 8. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Megnyugodhatsz, a mi mini cicánk nagyon jó vadász. Egeret, patkányt, madarat, tücsköt, békát, bogarat egyszóval mindent megfog.

Nem lesz belőle hátránya.

2009. nov. 8. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ilyen pici marad, lehet hogy jobban járna a szobacica léttel...

Amúgy én is hasonló cipőben járok. Van egy hat hónapos cicusom, és olyan mintha nem nőne. Nagyon picike. A nagymacskám ennyi idősen már majdnem felnőtt méretű volt, ő meg még most is kajla kiscica méretű. Persz így is nagyon szeretem, de azért csak jobb lenne ha normálisan megnőne...

2009. nov. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!