21/31 anonim válasza:
nekem is ugyanilyen cicám van csak az enyém már 5 éves.és félperzsa.. mindenki azt mondja rá, hogy olyan mint egy perzsacica, ha nem látják a pofiját. am a pofija is nagyon szép. am naon gyonyoru ez a cica:) és ne bánkodj, h csak félperzsa, mert naon szép:)
22/31 anonim válasza:
Szia! Sztem sima házi cica, csak kicsit hosszabb lesz a kölyökszőre, de nagykorára valszeg el fog tűnni. Egy kolinál született hasonló kiscica vagy 3 éve, de felnőtt korára rövidszőrű lett.
23/31 A kérdező kommentje:
Ha házicica lesz,,az is egy drága gyönyörűség lesz.
2009. nov. 8. 14:01
24/31 anonim válasza:
Nagyon szép, de nem persza (mint fél persza) mert annak sok szőre is van meg hosszú is. A maine coon féleség lendülettel kizárva mert a farkincája vékony mint két ujjam.
De szerintem nem is lényeg hogy milyen a lényeg hogy szép és különleges a mintázatát még én sem tudnám megmondani hogy hogy hivják;)
25/31 A kérdező kommentje:
Szép cicus,és nagyon okos.
2009. nov. 8. 14:22
26/31 anonim válasza:
Én meg a 19.27-esnek írom, hogy nem hinném, hogy marhaságot írtam: persze nem attól törzskönyves egy perzsamacska, hogy "nyomott az orra" /ezt én is tudom/. Nekem két perzsamacskám van /nem törzskönyvesek/, de az egyiket egy olyan tenyésztőtől vettem, aki határozottan mondta, hogy a mostani elfogadott standard szerint a "nyomott" orrú perzsamacska a legkívánatosabb tenyészvonal. Persze perzsamacskáknál is látható a "régi"-típus, vagyis a "normál" macskapofi, de az új standard szerint a nyomott orr a kívánatos. Nekem a két cica közül az egyik perzsa nem nyomott orrú, a másik pedig a mostani standardra emlékeztetően nyomottabb orrú, mint a normál macskapofi. És általában a kívánatos perzsa-fejnél a nagy, domború homlok és nyomott orr jellemző az új standard szerint. /Megjegyzem, hogy nekem jobban tetszik a hagyományos - régi típusú és nem nyomott orrú perzsa/.
27/31 anonim válasza:
Előzőnek! Látom téged is meg lehet etetni minden marhasággal. Neked is azt adnak el amit akarnak. :)
28/31 anonim válasza:
Ez a cica egy házi cica se a maine coon-hoz se a perzsához nincs köze!
29/31 anonim válasza:
a régi perzsák már nem olyan sikeresek a kiállításokon mert nincs az orrukon stop.
Attól még lehet törzskönyvezve, maximum kiállitáson nem lesz meg a 100 pont.ennyi.
mindenkinek a saját macskája a
legszebb, és jelezném, hogy nekem is a régi perzsák tetszenek, a mostaniaknak az egész könnycsatornája hibás és egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!