Szerintem lehet perzsa cica, elég hosszúnak tűnik a szőre, olyan kicsit tömzsibb, mint az "átlag" cica. Mondjuk 100%-ban nem lehet kijelenteni, mert nem látszik a cica pofija, ami a perzsáknál olyat "nyomottabb" orrot jelent /legalábbis a törzskönyves perzsáké - a standard szerint/.
/Nekünk 2 perzsa cicánk van, de valószínű, hogy felülnézetből fotózva őróluk sem lehetne megállapítani, hogy azok-e./ A cica a képen fiatalnak tűnik, legalábbis nekem.
Igen, szerintem van benne perzsa beütés. Az én cicáim is két hónaposak, és nincs ekkora szőrük.
A Maine coon az hosszú szőrű, cirmos és nagy testű. Nekem van cirmos hosszú szőrűm, az olyan, mint a Maine coon.
A perzsáimon kicsi korukban nem igen látszott h perzsa, csak tömött bunda és tömzsi lábak jellemezték. Sztem ő is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!