Segítség, csokimániás a cicám! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár napja (kb. 2) a kan kiscicámnak adtam egy kocka natúr (tejes) csokidarabot... Az a baj hogy nagyon megszerette a csokit, mindig kéri, várja hogy mikor kap. Most viszont olvastam, hogy a csoki a cicák számára mérgező. Én meg adtam neki! Ráadásul ma is megevett vagy 3 kis kockával, és nem tudom mitévő legyek. Félek hogy a cicám kis szervezete nem bírja még ezt az emberek szerint kis mennyiségű csokit sem. Az egyszer fix, hogy nem adok többet neki, de folyton nyávog, és ha én csokit eszek előtte úgy megsajnálom, hogy néha azért én sem tudom megállni hogy ledobjak neki egy kis falatot... Mit tegyek?#macska #kedvenc #háziállat #cica #cicakaja #Csokimániás cica #cica és csoki #csoki és macska #lehet csokit adni a cicának? #cica jutalomfalat
2013. szept. 29. 08:04
11/12 anonim válasza:
Az én cicám is csokimániás olyan aranyos *-* Tatámtol eloptta a csokiját xxxdd A neve : Felicia [link]
Nem történt baja :)) Csak a benzintöl amivel megmérgezték de most jóóól van
12/12 anonim válasza:
Meg fogod ölni a macskádat... Gratulálok, marha felelősségteljes gazda vagy! Ha most sajnálod, hogy nem kaphat csokit, a hulláját látva mennyire fogod sajnálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!