Mindenhova odapisil. Mit tegyek?
Sziasztok!!
Már írtam ki pár kérdést régebben. Korábban is mindenhova odapisilt. Nemrég kiderült, hogy húgyköve van. Kikezeltük. De még mindig mindenhova odapisil. Már új alomtálat is kapott, mindig megszidom, ha valahova odapisil, ráfújok, belenyomom a tappancsát, aztán átviszem az alomba és mutatom, hogy oda kell, a kis mancsával kaparok az alomba... de semmi. A frissen vetett ágyba, a ruhákra, frissen felmosott padlóra, egyszerűen mindenhova pisil. Már kezd elegem lenni. Egyébként ivartalanított, szóval nem jelölés probléma. Az alomja tisztítva van mindig. Szóval, nem tudom. Mit tehetnék még?
Köszönöm előre is!
A húgykő nagyon fájdalmas,az visszamaradhatott (fájdalom = alom).Én megpróbálnék estleg almot váltani,v akár új alomtálcát beállítani (+1). Lehet azonban lelki oka is..
Ecettel takaríts,ne domestos és társaival,ill fressnapfban meg neten van get off tisztító-szagtalanító (wash & get off spray)-egy próbát megér...de semmi nem tuti macskáknál!!!
Írtam, hogy kapott új alomtálat, új almot.
De akkor ezt a távol tartó spray-t megpróbálom, mert már tényleg nagyon idegesít, hogy folyton a pisijébe kell lépni, pedig annyira szeretem ezt a kis majmot! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!