S. O. S! Van 2kiscicája a macskámnak, de reggeltől csak nyávog és a dobozba se megy bele csak beleül és rögtön ki is ugrik. MIÉRT? MITCSINÁLJAK?
Az anyamacskának nem kell minden pillanatban a kölykeivel lennie. Ha nem akar belemenni a dobozba vedd ki ami alattuk van és vidd át egy másik szobába. Rakd bele egy kosárba vagy valamibe. Vagy szedd le a doboz tetejét. Amúgy elég fura hogy leejti a kölykeit. Hány éves?
"Ivartalanítani ? Minek?"
Ne akarj felesleges kiscicákat! Nehéz őket elajándékozni.
Nem egészséges egy macskának ha folyton szül! Sokkal tovább él egy ivartalanított macska! Nem tudom mi a terved a kiscicákkal. Ha el akarod ajándékozni őket akkor lehet hogy nem fog sikerülni. És lesz 3 macskád. Ha lányok ők is szülni fognak és az ő kölykeik is. Mire észbe kapsz lesz 10 macskád.
Utolsó kommentelő!
Már a ház minden egyes helységének minden egyes eldugott zugában volt a macska de sehol sem tetszik neki pedig már nincs kopácsolás.Jelenleg az ágyamon alszik a kiscicáival mellettem.Ezért kértem tanácsot mert nem tudom hogy most hová tegyem mert itt meg nem biztonságos.Ráadásul ebben a szobában lesznek tesómék is a többi macskával.Úgyhogy kizárt hogy itt maradjon de ugy látom senki nem birja felfogni hogy mit beszélek.
az természetes, hogy pakolgatja őket, a ragadozók így szokták, időről-időre költöztetik a családot, hogy ne találják meg őket más állatok. tedd őket védett helyre.
amúgy a mienk meg nem is merte anno hurcolni a kölykeit...de ő alapban ilyen félős cica volt, mást se mert, amit a másik cicánk simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!