S. O. S! Van 2kiscicája a macskámnak, de reggeltől csak nyávog és a dobozba se megy bele csak beleül és rögtön ki is ugrik. MIÉRT? MITCSINÁLJAK?
Figyelt kérdés
Bent vannak a szobámban.Arra gondoltam hogy mivel most kezdenek jobban mászkálni a kiscicák ezért szerené máshová vinni őket vagy nem is tudom.Ezt azért gondolom mert próbálta vinni őket a nyakuknál de elejti és akkor néz rám nyávog.Most leraktam őket az ágyamra és odaült hozzájuk, de ez nem egy jó megoldás mivel ma jön haza Pestről látogatóba a testvérem a 3 nagy macskájával és ebben a szobában lesznek.Mit csináljak?Vigyem át őket egy másik szobába az ágyra?Tényleg teljesen tanácstalan vagyok...Kérlek segíts:(#szoptatás #kölyök macska #költözés #doboz #nyávogás #szaladgálás #viszi a cicát #kezdenek mászkálni
2013. szept. 26. 13:13
1/22 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen mááár, nemsokára itthon vannak a testvéremék!
2013. szept. 26. 13:25
2/22 Imola Ágnes válasza:
Kicsiket, dobozba, melegbe, ne árgya, onnan leeshetnek. Anyjukhoz orvos, MOST! Már most beszéld meg az orvossal, hogy mikor tudod leghamarabb ivartalanítani.
3/22 A kérdező kommentje:
Ivartalanítani ? Minek?
2013. szept. 26. 13:37
4/22 A kérdező kommentje:
Minek az orvos?Egyrészt nincs erre most se lehetőségem sem pénzem,másrészt az a cél hogy a cicákkal legyen és most velük van, csak nem lesz ez így jó az ágyon,talán egy nagyobb doboz megoldaná a gondot.Te hogy gondolod?
2013. szept. 26. 13:40
5/22 anonim válasza:
A cicák mamája, nem érzi magukat biztonságban. rakd őket egy meleg dobozba a házba kicsit eldugottab helyre, ami meleg is. Ha érzi az anyamacska, hogy jó a hely akkor fogja szoptatni a kicsiket. Félti őket, és ezért hurcolná. Ezzel nekem is volt már gondom. A macskák szeretik ha a kicsinyeivel szűk és fedett helyen vannak. Vigyázz rájuk hogy meleg legyen a hely, nehogy kihűljenek. Majd írj hogy mi lett
6/22 Imola Ágnes válasza:
Lehet hogy az anyjuk beteg, azért nem marad a kicsikkel. Ivartalanítani, azért, hogy ne legyén ismét ilyen felelőtlen, hogy szaporítod, lehet legközzelebb, bele is ha. Orvos? Nem tudom.... minek is??? Ne költs rájuk...TALÁN AZÉRT KELL ORVOS? HOGY ELLÁSSA AZ ANYJUKAT!!!
7/22 A kérdező kommentje:
VELÜK MARAD AZ ANYJUK NEM ÉRTED? CSAK A DOBOZBA NEM MEGY BE HOZZÁJUK!PEDIG ITT VOLT VELÜK 2HETE!
2013. szept. 26. 13:56
8/22 A kérdező kommentje:
és én vagyok az az ember aki biztos hogy nem sajnálja rájuk a pénzt!DE NINCSEN VÁGOD?
2013. szept. 26. 13:58
9/22 A kérdező kommentje:
Az idióta értelmetlen tanácsaidból pedig kösz de nem kérek többet! -.-
2013. szept. 26. 14:00
10/22 A kérdező kommentje:
AMUGY VAN EGY TIPPEM HOGY MI ZAKLATTA FEL....MA REGGEL CSINÁLTÁK A TETŐT AMI ELÉG NAGY ZAJJAL JÁRT GONDOLOM EZÉRT FÉLTI ŐKET DE EDDIG SEMMI PROBLÉMA NEM VOLT A HELLYEL TEHÁT CSAKIS EZ LEHET.
2013. szept. 26. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!