Menyiért atthatok ell nem olyan macskát ammi nem fajtiszta? Nagyon szép fehér-fekete az apja és vörös-fekete-fehér az anyja és ö fehér alapon vörös-fekete macska
Ingyenes és egyszerű, a kapott linkeket kell majd ide bemásolnod (pl. a direkt linket, azt hiszem az az utolsó helyen áll).
Wáááh! Pár perce kentem fel a szemkörnyékápolót, azt hittem, nem jól látok! :D Ezek teljesen átlagos macskák, talán a teknőcmintásnak tűnő anya, ami kicsit érdekesebb.
Nekem is van hasonló fekete-fehér foltos macskám, sőt a környéken még 3 ilyen van, sokszor itt esznek nálunk, mi meg etetjük őket, mint a hülye, mert messziről némelyik nagyon hasonlít a miénkhez.
Amúgy én azt hittem az az igazi fekete-fehér macska, ami sötét fekete és hófehér (volt olyanom is kiskoromban), de ez inkább foltos, és szürkés. Szép és aranyos minden cica, de ez szerintem átlagosabb.
De nagyon durva, ha valaki ezért komolyan akkora összeget fizet, mint írtad. Az év... nem is, az emberiség létezése alatti idő vicce!
Tényleg aranyos cicák, mint minden kismacska.
A kérdező meg szerintem egy unatkozó tizenéves, aki direkt telepakolja irásait helyesirási hibákkal, és jókat szórakozik a válaszokon. Szerintem azon kivűl hogy vannak cicái egy hang sem igaz az irásaiból. (Bár lehet, hogy még ennyi sem)
Nem is tudom, hogy ez most "megvédésnek" számít vagy sem...
Írt privit, tényleg tizenegypár éves, tisztában van vele, hogy nem tud helyesen írni, de a kiírás "valós".
12 éves vagyok én élletemben nem látam még az egyém hez hasonlot addok rola képet ha kértek.
engem felfognak menteni hejesírásbol mivel a halásom sem jó és nem érzékelem a szavakat
ez az én macskám szerintetek átlagos szerintem nem még nem látam ojan macskát mind az enyém egyik oldala fekete vörös a másik pedig fehér alapon fekete vörös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!