Vegyek fiatal, fajtiszta fekete hangyát?
Figyelt kérdés
Láttam egy jó hirdetést fajtiszta fekete hangyákról. 10000 Ft egy fiatal. Lehet, hogy drágának tűnik, de ha elgondolkozunk megéri? Szerintetek vegyek 6 db-ot? (kapok akkor hozzá még plusz 5-öt!!!!)
Részletesebben: [link]
2011. febr. 10. 14:23
1/20 anonim válasza:
Én adok neked 100 db TELJESEN INGYEN :):):)
Annyi a dolgod, hogy eljössz és összeszedegeted őket :P
2/20 hollófernyiges válasza:
Csak akkor ha van hozzá törzskönyv!
3/20 anonim válasza:
Én adhatok neked 5000-ért annyit, amennyit csak akarsz. Nálunk kedvedre válogathatsz!!!!
4/20 anonim válasza:
szerintem inkább cseréld el talp nélküli zoknikra
5/20 anonim válasza:
Mi a rossebnek akar valaki önként hangyát tartani, sőt még pénzt is adni érte? Mi meg minden nyáron azzal küzdünk, hogy ki irtsuk őket a lakásból.
6/20 anonim válasza:
Csak akkor hozd el ha chipezve vannak. Könnyebb megtalálni ha lekóborol :D
7/20 anonim válasza:
Nálam van,de boxkesztyűvel kell összeszedd.Lyukas zacskóba.
8/20 anonim válasza:
Amúgy szerintem minden hangya fajtiszta, mert egy adott boly tagjai mindig megölik az ellenséges hangyákat. Legalább is így tudom. A másik meg: A fekete hangya Észak-Amerikában, valamint Európa és Ázsia mérsékelt égövi területein is elterjedt. Mivel Magyarország is Európa mérsékelt övi területén van, ezért biztos találsz a természetben is.
9/20 anonim válasza:
ez az, jön a jó idő nálunk is itt szambáznak a spejzban, még a teába is belementek. Nem győzzük már hangyacsapdával::S:S
10/20 A kérdező kommentje:
Természetesen van hozzájuk törzskönyv, azért gondoltam hogy megéri. Ne irtsd, inkább küld el nekem postán.
2011. febr. 10. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!