Vegyek fiatal, fajtiszta fekete hangyát?
Láttam egy jó hirdetést fajtiszta fekete hangyákról. 10000 Ft egy fiatal. Lehet, hogy drágának tűnik, de ha elgondolkozunk megéri? Szerintetek vegyek 6 db-ot? (kapok akkor hozzá még plusz 5-öt!!!!)
Részletesebben: [link]
Fölösleges dolog a hangyát chipezni.
Ülj bele a bolyba, meglátod: csíp ez, ni.
(Glázser Bozsónak ajánlva)
Szerintem ez a hirdetés hülyeség, már máskor is találkoztam itt vele. Az írásából is süt a dilettantizmus. Ha csak veszel pár darab akármilyen hangyát az semmit nem ér, nem érnek meg egy napot sem. Úgy kell kezdeni a tenyésztésüket, hogy befogsz vagy szerzel megtermékenyített királynőt és csinálsz a hangyáknak mesterséges otthont, hangyabolyt. Ha a királynő sikeresen lepetézik és a dolgozók kikelnek akkor van esély, hogy idővel lesz majd egy teljes kolóniád, amelyik életképes. De csak néhány bármilyen hangya (dolgozók) önmagukban - ráadásul otthon nélkül - életképtelenek.
De rengeteg féle hangya van, egy királynős, több királynős, rabszolgatartó, stb...
Vannak hangyás fórumok, ahol akár ingyen is kapsz királynőket.
Javaslom kezdd itt:
Valakinek pocsék a humorérzéke, és még büszke is rá. Ha a rosszmájú oldalamat hagyom érvényesülni, akkor még az is eszembe jut, hogy a kérdező és a hirdető ugyanaz a személy.
Ha meg valaki hangyát akar tartani, semmit nem tud kezdeni pár dolgozóval. Megöregszenek, elhullanak, újakat meg nem lehet melléjük tenni, mert gyilkosság lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!