Whiskas vagy Purina? (többi lent)
Fordítsuk meg a kérdést, Te melyiken élnél szívesebben: Noname zacskós leves/Maggi zacskós leves?
Inkább főzz a kutyádnak...
1. a Purina nem nóném, eléggé népszerű e körökben.
2. ezek macskatápok?! xd
Ez még mindig nem válasz a kérdésemre, de azért köszönöm :)
És nem, nem volt a kutyánál xd
Hát nézd, szerintem próbáld ki, mi jön be jobban neked és a cicódnak.. Összetétel szerint a Purina jobb, de az én benti cicám olyan szagút csinál tőle, hogy a ház másik végéből rögtön meg lehet érezni, és azonnali eltávolítást kíván, mert elviselhetetlenül büdös. Mondjuk az alutasakos az egész jó (Felix), sokkal gusztább, mint a Whiskas.
A Whiskas alutasakostól meg az állaga változik, konkrétan hasmenése van a macskának. Összetétel szerint nagyon alacsony a hústartalma! ( 4% talán??)
Vegyél neki minőségi kaját...Taste of Wildot. Vagy Royal Canint.
A Whiskas jó cucc, bárki bármit is mond. Én 16 éve tenyésztek perzsa macskákat és gyakorlatilag mióta a Whiskas Magyarországon van azóta azt kapnak Purina táppal kombinálva. (ez utóbbit a Nestlé gyártja, aki szintén nem engedheti meg magának, hogy szart csináljon)
Mint ahogy a Mars sem, aki a Whiskast gyártja. (no meg a Royal Canin tápokat, a Mars csokit, a Snickerst, a Bounty-t, az Uncle Bens rizst és az Orbit rágót :-) Na szóval ezeknek a cégeknek már van akkora nevük, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy hulladékot adjanak ki a kezükből. Szerintem.
Egyébként mindez totál nem érdekel, de én csak azt látom, hogy pl. a 12 éves -több díjat nyert tenyészgyőztes nőstény macskánk- kicsattan az egészségtől, életerős macsek, gyönyörű a szőre stb.
No és egész életében gyakorlatilag Whiskast kapott. Ennyi! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!