Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Whiskas vagy Purina? (többi lent)

Whiskas vagy Purina? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyik se jó, de mégis. Állítólag a Whiskas a legszarabbak közül a legjobb :D Vagy a Purina az nem is a -legszarabb- kategóriába, csak a -simán rossz- tápok közé tartozik? Kösz szépen :D
2013. szept. 25. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Fordítsuk meg a kérdést, Te melyiken élnél szívesebben: Noname zacskós leves/Maggi zacskós leves?

Inkább főzz a kutyádnak...

2013. szept. 25. 15:31
 2/9 A kérdező kommentje:

1. a Purina nem nóném, eléggé népszerű e körökben.

2. ezek macskatápok?! xd

2013. szept. 25. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Eddig a kutyás témánál dekkolt a kérdésed, ezért a kutya, de a lényegen nem változtat. Szerintem egy macskára még inkább érvényes: ha nincs lehetőséged, kedved, stb. főzni, akkor etesd valami normális - húst is - tartalmazó étellel.
2013. szept. 25. 16:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Ez még mindig nem válasz a kérdésemre, de azért köszönöm :)

És nem, nem volt a kutyánál xd

2013. szept. 25. 16:19
 5/9 Valletta ***** válasza:
A Purina jobb, nézd csak meg az összetételüket.
2013. szept. 25. 21:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Köki :D
2013. szept. 26. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát nézd, szerintem próbáld ki, mi jön be jobban neked és a cicódnak.. Összetétel szerint a Purina jobb, de az én benti cicám olyan szagút csinál tőle, hogy a ház másik végéből rögtön meg lehet érezni, és azonnali eltávolítást kíván, mert elviselhetetlenül büdös. Mondjuk az alutasakos az egész jó (Felix), sokkal gusztább, mint a Whiskas.

A Whiskas alutasakostól meg az állaga változik, konkrétan hasmenése van a macskának. Összetétel szerint nagyon alacsony a hústartalma! ( 4% talán??)

Vegyél neki minőségi kaját...Taste of Wildot. Vagy Royal Canint.

2013. szept. 26. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát a mi macskáknak nem volt a Purinától büdösebb, sőt! Fényesebb lett a szőre, kevesebbet kakilt, stb. Ha a kettő közül szeretnél választani, akkor Purina, egyértelműen!
2013. szept. 27. 10:16
 9/9 anonim ***** válasza:

A Whiskas jó cucc, bárki bármit is mond. Én 16 éve tenyésztek perzsa macskákat és gyakorlatilag mióta a Whiskas Magyarországon van azóta azt kapnak Purina táppal kombinálva. (ez utóbbit a Nestlé gyártja, aki szintén nem engedheti meg magának, hogy szart csináljon)

Mint ahogy a Mars sem, aki a Whiskast gyártja. (no meg a Royal Canin tápokat, a Mars csokit, a Snickerst, a Bounty-t, az Uncle Bens rizst és az Orbit rágót :-) Na szóval ezeknek a cégeknek már van akkora nevük, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy hulladékot adjanak ki a kezükből. Szerintem.

Egyébként mindez totál nem érdekel, de én csak azt látom, hogy pl. a 12 éves -több díjat nyert tenyészgyőztes nőstény macskánk- kicsattan az egészségtől, életerős macsek, gyönyörű a szőre stb.

No és egész életében gyakorlatilag Whiskast kapott. Ennyi! :-)

2014. nov. 16. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!