Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám rendszeresen beleisz...

A macskám rendszeresen beleiszik a kávémba. Lesz tőle baja?

Figyelt kérdés
Nem tudok vele mit csinálni, hiába szólok rá, újra csinálja mikor nem látom. Nem vettem észre, hogy bármi baja lenne, de jobb a biztonság.
2009. nov. 6. 10:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%

esetleg ha olyan helyre tennéd ahol nem éri el -.-

amúgy nem lesz baja tőle, az enyémnek adtam néha pár nyalást, max egész éjjel fennt lesz. de értelemszerűen ne KV-vla itassad, mert hosszútávon tuti nem egészséges neki(másnak sem)

2009. nov. 6. 10:08
 2/22 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, olyan helyre ahol nem éri el. A gond az, hogy ilyen nincs. :D Mindent elér, gyakran olyanokat is, amiket én nem. Bárhova felmászik. :)

Nyilván nem itatom vele.

Köszi a választ.

2009. nov. 6. 10:15
 3/22 anonim ***** válasza:
59%
A kávé méreg a kutyának és a macskának is!Én már láttam rendszeresen kávézó kutya májáról felvételt!Tele volt foltokkal,és meg is halt!TILOS minden ami kávét vagy csokit tartalmaz!Másrészt meg undorító!Emberek nem isznak egymás után , nem hogy állat és ember egymás után!Szeresd az állatod, de ő nem ember!Legyenek már határok!!!!!!!!!
2009. nov. 6. 10:16
 4/22 A kérdező kommentje:

Ne úgy képzeljétek, hogy kávét vedel, csak belenyalogat. Mikor bejövök, már ugrik is le, mert tudja, hogy nem szabad, de mondom, hogy nem tudok vele mit csinálni. Felmászik az asztalra, konyhapultra, szekrény tetejére, polcokra, még a legfelső polcra is, amit még én sem érek el.

Hiába csapok az orrára, tovább csinálja mikor nem látom. A vécére meg csak nem viszem magammal, az legalább olyan undorító.

Amúgy nem szoktam neki csokit meg ilyesmiket adni, rendesen etetem, csak az a kis kávé...

És nem iszom meg utána!

2009. nov. 6. 10:21
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Jól van na, bocsi!Akkor viszont idd meg, vagy zárd le a kávét!!!Ők is szeretik ám, csak nem való nekik!
2009. nov. 6. 10:26
 6/22 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha megcsinálod a KV-t és nem mész ki mondjuk sehová!! Addig csak nem pisilsz be vagy menj el előtte... Ne legyen már óvoda :D Nem tart azért ótrákig elszürcsölni egy KV-t. Mésik, ha mégis, akkor tedd olyan polcra, ami becsuható vagy konyhaszekrénybe. Ott biztos nem éri el a macska, hacsak a szekrényajtót nem tudja kinyitni.
2009. nov. 6. 10:29
 7/22 anonim ***** válasza:
Én biztos nem engedném az enyémnek! Tedd a kávét a konyhába, és a macskát csukd ki, vagy tedd a konyhaszekrénybe, ahogy előttem írták! Az enyém is el van kényeztetve, pl. ha eszek és jön kunyizni, ami neki való, hús, stb., adok - de azért ha nem akarom, hogy elérjen valamit, nem éri el. Főleg mert sokszor ez az ő érdeke is.
2009. nov. 6. 10:34
 8/22 anonim ***** válasza:
58%
És arra, hogy te kapsz el valami nyavalyát a macskától, nem is gondoltál? Egy tálból is vacsoráztok?
2009. nov. 6. 10:38
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha sok kávé kimarad és nem forró,akkor egy kis ,,kiöntőben" tedd be a hűtőbe, ha pedig még meleg, hagyd a mikróban. Oda nem tud bejutni :)
2009. nov. 6. 10:46
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Váó. :) A macskad szereti a sima kv-t? Vagy a tejszines/tejes kv-dat lopja? (Mert az enyem csak azt) Es az enyemen "sajnos" meglatszik a hatasa. :/ De akarmilyen aranyos mikor felporgeti magat, tudom hogy nem tesz neki jot - es igen, a mikort nem tudja kinyitni, igy ott a legjobb tarolni a kv-t...
2009. nov. 6. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!