Teljesen kiborultam! Ugye nekem van igazam?
Hát nincs. Tehát önmagában attól, hogy kint van a macska nem kap tüdőgyulladást, amíg van egy megfelelő hely, ahova behúzódhat. Namost mivel a gazdája te vagy, erről már rég gondoskodnod kellett volna, mint ahogy nem 1 évvel a macska megléte után kell olvasgatni. És itt nem beszélünk nagy pénzekről, mert 10 db kockabálából meg egy hullámpalából már olyan menedéket csinálsz ami bőven elég, és kerül mondjuk 5 ezer Ft-ba.
Az, hogy milyen kaját kap pénzfüggő, nyilván ha valaki kőgazdag akár szín hússal is etetheti, ha nem, akkor marad az olcsó vacak kaja. Az élet sokszor szívás, ez van.
Amúgy ha random mód behozod, majd kimegy, na pontosan akkor fog megfázni, akkor már sokkal jobb neki, ha állandóan kint van.
Az én perzsám azért nem szobacica, mert az előző gazdájánál félig kinti, félig benti volt, már 2 éves volt, amikor idekerült, úgyhogy mi hiába próbáltunk belőle benti cicát faragni, keservesen vérnyogott pár hét után, hogy engedjük ki. Hiába van neki kinti fekhelye, nem érdekli, ő a bokrok alatt szeret aludni - még télen is, a hóban. A fekhelye csak akkor érdekes, ha behozzuk, akkor alszik is benne, szóval egyébként szereti. Már próbáltunk kint több helyet is, hátha az a baja, hogy nem tetszik neki, ahova tesszük, de rá se bagózik. Nálunk a macskaajtó lett a megoldás, de elég macerás, mert újabban belóg néhány sün, vagy épp a szomszéd macskái, hogy eszegessenek.
Apukáddal sajnos nem lehet mit tenni, de ha esélyes, hogy télen, a mínuszokban is kihajítja a macskát, akkor most is engedd ki, hogy megfelelő bundát tudjon növeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!