Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak ennyi kiscicával?

Mit csináljak ennyi kiscicával?

Figyelt kérdés
A szomszédok elköltöztek és itt "felejtették" a cicájukat. Mivel nálunk mindig van kitéve macskatáp, teljesen ideszokott hozzánk, gondoltam jó, ahol 2 macska elfér, ott 3nak is van hely. Elvittem nyár elején állatorvoshoz, hogy ivartalanítsa, de kiderült, hogy tele van kiscicákkal, és már nem lehet megműteni. Azt mondta a doki, hogy majd ha megszülettek és esznek önállóan akkor megműti. Kész is a műtét, de fogalmam sincs mit csináljak a kismacskákkal. Tudnátok ötleteket írni, hogyan találjak nekik gazdát? 6 darab van...
2013. szept. 18. 21:51
1 2
 11/14 acelsziv ***** válasza:
Szuper :)
2013. szept. 22. 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos cicák! :) Reméljük, mindegyik szerető gazdihoz került. Egyébként a netes hirdetés "vált be"?
2013. szept. 23. 09:06
 13/14 A kérdező kommentje:
A neten jelentkezett egy csaj, elvitt 2 cicót. A többit tegnap kivittük a vásárba. Elég sokan jöttek oda simizni, de nem vittek, mert a férjük/szüleik/kutyáik miatt nem lehet. Volt aki telefonszámot kért, hogy még megbeszélik otthon... Aztán egy nagymamát rábeszélt az unoka, ők panelba vitték, egy idősebb nő kinti-benti cicának, és egy fiatal pár vitt kettőt lakásba. Mindegyikük nagyon kedves volt, biztos, hogy jó helyre kerültek a macsekok.
2013. szept. 23. 11:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az egyik cicót ma láttam facebook-on, gazdit keres...hát megvan a véleményem. Állítólag a csajnak felborítja az életét. NA de mégis mit gondolt? Nem egy vázát vitt haza, amit letesz valahova és nincs vele gond... :(
2013. okt. 11. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!