Hogyan barátkoztassam össze a kutyám egy kiscicával?
Mi úgy szoktattuk össze a macskáinakat a kutyánkkal, hogy a macskát a kezünkbe fogtuk és óvatosan a kutya orra elé emeltük és hagytuk hagy szaglássza meg őket. (Ha nem kap oda a kutya és nem fél a macska az fél siker), ezt mi háromszor-négyszer megcsináltuk naponta egyszer. Ezután már mi nertük elengedni mert jóban voltak, de itt neked kell kitalálnod a folytatást...
(Bocsi, hogy egy regény lett)
Hozzánk is jött egy cica de eszünkben sem volt visszaadni. Van egy nagyon heves, kislány kutyánk, aki miatt tartottunk a dologtól. Az elején volt egy kis kapdosás, fújás, morgás a cicó részéről, a kutya részéről ugrálás és rengeteg kíváncsiság, de két nap után minden rendben jó lett. Szegény macsek nagyon küzdött a kutyáim társasága ellen de nem hagytam annyiban. Mindig ott játszottam a kutyákkal ahol a cica volt. Mivel látták rajta, hogy "nincs jól" ezért békén hagyták és így megszokták egymást hipp-hopp pedig nagyon vergődött a cicus első nap.
Nem adtam fel, a kutyáknak többször is hagytam hogy megszaglásszák, játszanak vele és mára már minden rendben van, semmilyen harci sérülést nem szereztek a kutyák, pedig az egyik egy palotapincsi igen nagy szemekkel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!