Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti felengeditek a cicáitokat...

Ti felengeditek a cicáitokat a konyhapultra és az ebédlőasztalra?

Figyelt kérdés

2013. szept. 15. 18:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Ott a helye, nem?
2013. szept. 15. 18:25
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Ez nem engedés kérdése, felmegy. Akárhányszor rácsaphatok a popójára, akkor is felmegy, nincs mit tenni. Mindent el kell pakolni, mikor nem vagyok ott és kész.
2013. szept. 15. 18:41
 3/16 A kérdező kommentje:
Ugy értem nem a lopás miatt hanem a higénia miatt. Szóval felmehet e ha nincs ott semmi,szidás nélkül.
2013. szept. 15. 18:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Főzés előtt le kell törölni a pultot és ennyi.
2013. szept. 15. 18:51
 5/16 anonim válasza:
50%

Nem, undorítónak találom hogy a tappancsát oda teszi ahol enni szoktunk.

Dehát ízlések pofonok, kinek mi a szimpatikus.. :D

2013. szept. 15. 20:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem engedjük fel,csak az a baj,hogy magától felmegy.
2013. szept. 15. 20:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Na, akkor én leszek a kivétel, aki erősíti a szabályt. Nem engedem fel, és nem is megy fel. Kiskorában vettem a fáradtságot, hogy lespricceltem, ha megpróbálta, és megtanulta.

Én a macskát kutyának neveltem, ezek szerint meg is van az eredménye.

2013. szept. 15. 21:21
 8/16 anonim ***** válasza:
2 macskám van, egyik sem megy fel az asztalokra, konyhapultra. Nem értem sokan miért gondolják hogy nem lehet a macskákat tanítani? Némi idő és energia, nagyon sok mindent meg lehet nekik tanítani. Még agilityző macskát is láttam már, kutyabemutatón. Akkor pont azt ne tudná megtanulni hogy bizonyos helyek tilosak számára?
2013. szept. 16. 07:14
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem kérdezi, felmegy. Amikor nem vagyok otthon, akkor a házba van becsukva, és úgy vagyok vele, hogy sutyiban akkor is felmenne az asztalra, így meg nem teljesen mindegy, hogy akkor is felmászik, amikor látom?!

Egyébként engem nem zavar, amikor főzök, előtte le van törölve a pult mosószeressel.

Ja, és nálunk a cica családtag, együtt alszunk, néha együtt is eszünk az asztalnál (ki-ki a maga tányérjából). Az a mi és cica otthona, úgy csináljuk, hogy mindenkinek jó legyen.

2013. szept. 16. 18:11
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát előző...nálunk meg épp ez a baj amit mondasz. Még gyerek vagyok 13 éves. Mivel a szüleim nem ugy nevelkedtek ,hogy a macska családtag nekem sem engedik meg ,hogy ugy tartsam ahogy akarom. Az ivartalanítást is ellenezték pedig én fizette. Én etetem. Én tartom el ,magyarán. Ha felnőtt leszek akkor tuti ,hogy benti macskám lesz és felmehet bárhova.(ha tiszta akkor miért ne). Velem fog aludni és családtagként kezelem ,majd. Ahogy te is. Felelősségteljes állattartó vagy. Például ha tüsszent egyet a cicám a szüleim azt mondják rögtön kifelé vele. Az emberek is tüsszögnek nem??A cicám garantáltan egészséges. havonta viszem állatorvoshoz.
2013. szept. 16. 18:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!