Mit csináljak a cicámmal?
értelmes válaszokat kérek...köszönöm!!
Tudom hogy fáj neki és hogy kellemetlen.A másik cicumat mikor ivartalanítottuk másnap reggel már evett.És itt is azt írták hogy másnap adjak neki kaját mert alig fogja várni.
2.köszönöm a választ!
Az egyensulya rendben van,nagyon lassan és furcsán jár.Csak nagyon reszket és kedvetlen...
És az nem zaklat fel, hogy faluhelyen a felesleges kiscicákat elteszik láb alól baltával, meg tudomisén? Akkor már inkább az ivartalanítás.
Az enyémnek nem ivartalanítási műtétje volt, hanem egy baleset miatti műtét, mondjuk neki pont a szája lett bibis, de ő se akart enni, akkor se, ha elé tettem, vagy kézből kínáltam. Nyomattam belé fecskendővel a pépes kaját, úgy kibírta, amíg újra tudott, meg volt kedve enni.
Mitokondrium Te is egy felvilágosulatlan h.lye vagy...
Hihetetlen,hogy még mindig azt hiszik egyesek,,hogy az állatoknak olyan öröm a párosodás,mint az embereknek.
Aztán itt beszólsz a kérdezőnek mikor pont,hogy ő egy felelős állattartó, nem olyan,mint sokan akik vízbe fojtják a kismacskákat.Nézz szét egy állatmenhelyen.Mindenhol telt ház van,már akkor se tudnak új állatot befogadni ,ha különben altatás vár a cicára.
A felnőtt cicáknak alig van esélyük gazdára találni,mert annyi alom vár gazdára,az embereknek meg ált. kismacska kell.
Szerintem ez az ami elkeserítő...De ha már ilyen maradi a gondolkozásod,legalább maradtál volna csendbe.
Am ne aggódj kérdező. Biztos ma már erőre kap a cicád.Lehet émelyeg még, az én cicám is hányt még az ivartalanítás másnapján és gyenge,kótyagos volt. Azért mégiscsak egy komoly műtéten esett át szegény.
Majd írj,hogy jobban van-e már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!