Mi történhetett a cicámmal?
Ebben van igazság : " Szerintem egy ember megverhette, és most azt hiszi hogy minden ember gonosz, és bántani akarja."
Sajnos ez is előfordulhatott vele :/
Párzani már nem igazán jár, most már inkább a hűvösebb időkre koncentrál a szervezetük. Ezért is esznek jóval többet általában ilyenkor. Persze kivételek mindig vannak.
Minden esetre próbáld meg valóban lassan és finom hívogatni. Leülni a közelében. Érdemes jutalomfalatot venni, amivel szépen apránként magadhoz tudod csalni. Először csak dobd oda mellé, úgyis megnézni hogy mi az. Majd egyre közelebb és közelebb magadhoz. Persze ez sem megy majd egyről a kettőre. Többször kell ezt "eljátszani" vele. Az én macskám kifejezetten odavan a jutalomfalatokért. Sőt nálunk úgy van szoktatva. Mivel lakásban tartott macska..hogy mikor elmegyünk akkor mindig kap jutalomfalatot. Olyankor beül a szoba közepére és várja. Nem mozdul. Előtte sajnos mindig kiszökött mikor elszerettünk volna menni. Ezzel tudatosítottuk benne hogy "jól jár" ha vár és nem szalad ki. A mi cicánk lassan 2éves ivartalanított lány cica.
Köszönöm mindenkinek. Gondoltam, hogy ez a helyzet. A szomszédunk nem szereti a macskákat, lehet, hogy átkeveredett a kertjükbe és ő bántotta. :(
Holnap azért burkoltan rákérdezek nála...
Szegény macsek :/
Rá is kell kérdezni, ezért az sem állapot hogy a szomszéd elvadítja a másik házi kedvencét...mert ő nem szereti éppen az állatokat. Remélem sikerül majd visszaszoknia rendesen. Azért majd ha haladtatok majd előre a cicussal írj majd :)
Érdekel tényleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!