Nem szeretném, h elüssék a cicáimat! Mit tehetnék az ügy érdekében?
Ja igen még valami...nézegettem a macskabiztos kerítéseket, de felmerült bennem egy kérdés: Ugyan az én macskám nem tud kijutni pl.: a forgórudasnál, de mi van azzal a macskával, amelyik "beugrik" a kertünkbe?...a szomszédnál is vannak pl. magas fák stb. amin át tud jönni,viszont kötve hiszem, hogy mind a két szomszédomat rá tudnám venni, hogy ők is csináljanak forgórudakat mondjuk...még, ha a macskáimat ivartalanítom is, de mi van, ha a kutyáim elkapják őket (idegen macskákat nem tűrnek meg)...hiszen nem fognak tudni kimenekülni a kertből?!?
Bocs, hogy kicsit bonyolultan fogalmaztam, de azért remélem érthető voltam...
Szia, én mondtam először a cicabiztos kerítést.
Ha jól értettem, akkor te az idegen macskák miatt aggódsz. Azt is írtam, hogy a te állatod, felelős vagy a telkeden tartani, és ez másokra is igaz, nem csak rád. Sajnos vannak felelőtlen gazdik, akik nem képesek biztonságosan állatot tartani, de te az ő macskájukért ne aggódj, ők szégyelljék magukat, te az ilyesmiért nem vagy felelős.
De a macskabiztos kerítésnek csak akkor van értelme, h a ház minden oldalról védett, különben a cica kiszökik a szomszéd felől.
Igen, értem, hogy csak akkor van értelme, ha minden oldalról védett, ezért is kérdeztem rá, hogy mit tehetnék a szőlőlugassal és a kerítés mellett álló fákkal...voltak akik adtak erre is jó tanácsot, illetve az általad ajánlott oldalról is sok hasznosat szedtem.
Akkor csak bizakodhatok, hogy az idegen cicák másfelé mennek...
Köszönöm a sok segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!