Eltörött a cicám lába. Mennyibe kerül a meggyògyításának az állatorvosi költsége?
Lelkiismeretlen, felelőtlen ember vagy.
De hogy hasznosat is írjak, ne csak evidens dolgokat: vidd el a macskát orvoshoz és szólj, hogy csak utólag, csekken tudod befizetni a költségeket.
Nem tök mindegy? Ha a te lábad törik el, akkor is azt nézed, mikor van fizu? Már ha a fájdalomtól van erőd még bármire is.
Aki állatot vállal, számoljon azzal, hogy az állat beteg lesz, szenved, és KÖTELESSÉGED segíteni rajta, mindegy, mi az ára és mennyi pénzed van.
Undorító és felháborító az ilyen viselkedés! Sajnálatos, hogy nem büntetik ezt a viselkedést.
Mindenki más áron dolgozik,vedd a fáradságot és hívd fel az orvosotokat a problémával és kérj tőle egy árat,ennyi,de egy felnőtt embernek ezt tényleg mondani kell?
Én is csoró vagyok jelenleg,de az első gondolatom nem az,hogy ide írjak,inkább az orvosunkat hívom..
Persze, hogy az lenne az ideális, ha a házi kedvenceknek megadhatnánk mindent amire szüksége van. Amikor viszont ember és állat között kell választani, akkor nem szívesen lennék annak a helyében, aki dönt, de szerintem más sem.
Annyi állat van az utcán, vagy menhelyen, vagy kegyetlen állatkínzók karmai között, hogy az a tény, hogy valaki etet egy háziállatot és törődik vele, már hozzájárult annak az élőlénynek a szebb életéhez - szerintem ez igenis szép dolog. Ahol az embernek sem jut sok, ott az állat sem valószínű hogy dúskálni fog, viszont még mindig sokkal-sokkal jobb dolga van, mintha az utcán kódorogna. A kérdező szemmel láthatólag tenni akar valamit a töréssel kapcsolatban, segítséget és tanácsokat kért, ez itt nem a sértegetés és bántás helye!
A kérdezőnek: szerintem telefonálj be az állatorvoshoz, mond el neki, hogy mi a helyzet, és hogy mit ajánl, tudsz e két részletben fizetni, vagy van-e más ötlete. És ahogy fent is írta valaki, de gondolom, hogy ez már teljesült, addig is tedd olyan helyre a cicát, ahol nem tehet kárt magában, ahonnan nem akar majd ugrálni meg ilyesmi.
Szia!
Nálunk XVII.ker. Röntgen+bódítás/altatás 8.000 forint, +gyógyszer ilyesmi, de részletfizetés mindenhol van!!!!
Volt hogy a kutyámnak gyomorcsavarja kezdődött = 65.000 forint, legutóbb meg egy rohadt időskori agyhártyagyulladás miatt fizettünk 100.000 forintot (CT,gyógyszerek) Nehogy azt hidd, hogy mi is aznap már kifizettük, csak részletre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!