Miért nem pisil és kakil? Mit csináljak vele?
Nagyon csibész macsek :Đ,de nem is baj,mert legalább tudom,hogy egészséges,túl sok virágcserép nincs,csak egy az is a radiátoron,az erkélyen lévő virágballonokból szedtem ki egy keveset,és abból raktam bele,szóval,nincs virág amit tönkre tehetne.Kipróbálom a nedves rongyot,az beválik? Aggódom hogy valami baja lesz,természetesen dokihoz is megyünk,amint lehetséges.Egyébként kb 2 hós cicáról van szó :)
Na meg még annyi,hogy az ágyra folyamatos fel-fel ugrál,tudja,hogy az ágytakaróba belekapaszkodik és már fent is van,na de a párom ezt meglátná,egyből ki is vágná,míg amíg haza nem ér,nem nagy baj volna ha leszokna erről,folyamatosan leveszem,ő egyből vissza mászik.Hajnal 2-ig van ideje leszokni erről,mert utána bajban leszünk,biztos kirakná az erkélyre..
Nem a "hasát" kell törölgetni, hanem a fenekét.
De egyébként ha valóban két hónapos körüli, akkor nem kell.
Azóta, hogy van a cica? Párod elfogadta? Nincs baj?
A másik: mi az hogy vízbe akarták fojtani?! Ki?? Tettél feljelentést állatkínzásért? Vigyázz nagyon az ilyen emberekkel, mert elmebetegek. Mármint szó szerint valami nem stimmel az agyukkal. (bizonyított tény, utána lehet olvasni)
Egyébként meg egy nagyon rendes ember vagy! Köszönöm!
Sokszor gyűlölöm az embereket. Teljesen bizalmatlan vagyok és néha azt gondolom, nem ártana ha valami fejlett faj leigázna minket, hogy visszarázódjunk a civilizációba.
De amikor ilyet olvasok, látok, hallok mindig eszembe jut, hogy nem mindenki olyan gonosz, beképzelt, irigy, ostoba, és önző.
Köszönöm!
Vigyázz rá!
Nagyon vigyázok rá!!!
Nagyon kis ügyesek vagyunk,este magától belement a homokba,és volt pisi kaki,meg is jutalmaztam érte :D nem is piszkol máshova! Az elején kicsit furcsa volt a páromnak,hogy Ő is itt van,de ma délelőtt láttam az erkélyről,hogy felvette az ágyra és játszottak,sőt mivel éjszakás volt,és a cica nem bírt olyan sokáig aludni,és nyafogott,ezért még ő mondta hogy vegyük fel az ágyra és majd megnyugszik,így is lett,ott aludt velünk :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Örülök neki, hogy minden rendben!! És hogy párod is elfogadta!:)
Nálunk is így volt. Nehezen tudtam meggyőzni, hogy legyen. Amikor elhoztuk Banditát 6 hetesen, hát látni kellett volna. Párom fél napig a földön kúszott, és játszott vele. Azonnal elrohantunk a legközelebbi boltba, és ő akart neki venni mindent. Kaja, alom, fekhely:)
azóta van még, és IMÁDJA őket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!