SOS 4hetes kiscicam van, tejet adok neki, párizsit eszik és pisil is, de nem kakil adtam neki étolajat, és és nedves vattával át törölgettem a popsiját! Mennyi idő után fog kakilni? Esetleg egyéb hashajtó módszerek? Nagyon féltem őt!
Sajnos elég drága az orvos, én nem is viszem soha egyik állatomat sem ha nem muszáj... Ismerősömnek most volt lázas a cicája, csak az 2000ft volt, hogy az orvos megnézte. Ma olvastam, hogy valaki írta, egy másik orvos 2700Ft-ért vizsgálta meg a cicát.
Konzerv kaját nem próbáltál neki adni? Az én cicám 3 hónapos lesz, de ami óta nálunk van, minden nap elvégzi a dolgát. Ha a tied nem kakil de rendesen pisil, akkor lehet, hogy az étel nem volt neki olyan tömény, hogy kakáljon.
3 napja nem kakil akkor állatorvos kell, mert simán bele fog halni ha olyan baj van... ne hagyd szenvedni.
Ha nincs pénzed akkor megmondod az állatorvosnak hogy később fizetsz, megértik ezt is. Én sem fizettem még sose akkor amikor a macskát vittem, sose akkor lesz beteg mikor pénz is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!