Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden cica elvesztése ilyen...

Minden cica elvesztése ilyen szörnyű vagy csak az első?

Figyelt kérdés
Tegnap elütötték az 5 hónapos kiscicánkat.. Ő volt az első, aki születésétől fogva velem volt, és annyira rossz, tényleg mintha egy családtagot vesztettem volna el... És most bárhova nézek, mindig az jut eszembe, itt mit csinált, oda mikor ment,most mit csinálna... Meg milyen jó volt egy hete.. Meg hogy be kellett volna zárni a szobába, mért pont akkor engedtük ki.. El fog ez múlni? Akárhányszor ránézek a nagycicára meg a mostani picikre, elbőgöm magam.. Van egy ugyanolyan vörös.. Nem tudom, hogy lenne a jobb, megtartani vagy elajándékozni... Még egyszer nem bírom ki ezt.. Mit csináljak, hogy elfelejtsem???
2013. szept. 9. 16:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom.. :( Aki ilyen sokat veled van, azt nyilván még nehezebb elveszíteni.. Ennek ellenére én soha nem tenném meg, hogy bezárjam a macskámat.. Az nem élet neki, legalábbis szerintem. Inkább legyen rövid, boldog élete, mint több év raboskodás..
2013. szept. 10. 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyilván mindegyik nagyon faj,de az a legjobbN akit nagyon nagyin szerettél😿
2020. aug. 14. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!