Minden cica elvesztése ilyen szörnyű vagy csak az első?
nem fogod elfelejteni szerintem...
egy szép de keserű emlék..
amennyiben az ugyanolyan vörös is az utcán járkálna autók között, inkább ajándékozd el..nincs értelme megölni közvetve őt is.
Sajnálom.
Nem, minden alkalommal rossz érzés. Több cicát is elvesztettem már és mindegyiket megsirattam én is. Nagyon meg lehet szeretni őket. :/
Erre nincs megoldás, hamarosan jobb lesz, csak most még friss az élmény.
Nem buták ők, megtanulják, hogy nem mehetnek arra, ha másért nem, akkor félelemből (az enyémek leszaladnak az útról, ha jön egy autó, pedig 30-as övezetben lakunk).
Fel a fejjel!
Én is ugyanezen megyek keresztül, csütörtök délután ütötték el a kiscicámat, és vasárnap lett volna 5 hónapos. Azóta állandóan rágondolok, magam alatt vagyok, nagyon hiányzik. A szomszéd néni azt mondta, h a kocsi nem ment gyorsan, de Pami valószínűleg megijedt, és pont a kocsi előtt szaladt át. Állandóan azon pörgök, h egyáltalán miért ment ki az út szélére...a kapunk előtt van egy virágoskert néha ott feküdt az anyjával, de azontúl még egy patak, aztán pedig egy füves rész is van, de még a füves részre se szokott kimászkálni se ő, se az anyja. Ráadásul az udvarra naponta ki-beálltunk autóval, a hangjától pedig megijedt, de nem rohant elé, hanem biztonságos helyre húzódott. Aznap szinte egész délután a házunk hátsó teraszán aludt az anyjával, és nem értem h aztán miért botorkált az út szélén...egyszerűen még mindig nem akarom elhinni, h az én drága kiscicám meghalt,állandóan azon agyalok, h mit kellett volna másképp csinálnom. Hiányzik, nagyon a szívemhez nőtt, úgy szerettem mintha a saját gyerekem lett volna :(
Ne felejtsd el, hiszen a szívedben addig él, amíg emlékszel rá. Gondolj arra, h ő egy kis csoda volt, akinek küldetése volt veled kapcsolatban. Nehéz elfogadni, h sok boldog év helyett, miért csak 5 hónapot kapott az élettől,de most már kedvére rohangálhat, egerészhet a mennyországban.
Azt tanácsolom, h írd ki magadból a fájdalmadat, az érzéseidet, a vele kapcsolatos emlékeidet, az valamelyest segíteni fog.
Ez mindig fájdalmas. Elveszteni egy állatot.
Én 1 éve vesztettem el a cicám, ak 8 évig volt velem! Még a mai napig minden áldott nap gondolok rá! Ő szoba cica volt, és megélt 8 évet.
Soha, de soha nem merném őket kiengedni. Annál jobban féltem. Szoktak kint lenni. Kennelben. Jó nagy kennelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!