Ez igy nagyon nem lesz jó?!
Ha nagyon nem engedik, hogy bent tartsd, csinálj neki egy szélvédett búvóhelyet (a hely ahova teszed a cica lakot az is legyen szélvédett, és akkor nem lesz gond.) ahova behúzódhat, ha jön a hideg. Béleld ki, hogy ne fázzon benne. Az ivartalanítást meg csináltasd meg mihamarabb,akár úgy ahogy előttem írták. A perzsa amúgy kandúr, vagy nőstény? Ha kandúr akkor másnap már kiengedheted, mert nincsenek varratai, a nősténynek viszont 10 nap amíg kiszedik a varratait. Én mikor megműttettem az enyémet nőstény másnap ki kellett engednem mert nem bírt magával. Ja ha nőstény és tüzel akkor nem szabad műttetni. Nem értek egyet én sem azzal, hogy egy perzsa cica kint legyen, de ez most szükségmegoldás. Lehet, ha a szüleid látják, hogy mennyit fáradozol megenyhülnek és a téli időszakban beengedik.
U.i.: Tudnál róla mutatni egy képet? Kíváncsi vagyok rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!