Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek nem lesz baja a...

Szerintetek nem lesz baja a macskámnak tőle?

Figyelt kérdés
Friskies száraz macska tápot kapja a cicám de még csak 3 hónapos körül van ...és nem a junior fajtát

2013. szept. 6. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagy baj nem lesz, de ha szabad érdeklődnöm, miért ezt kapja?
2013. szept. 6. 13:39
 2/3 A kérdező kommentje:
azért mert nem volt rá írva h milyen korú macskának kell adni és én meg azt hittem h akkor jó lesz neki is :/ de útána néztem hogy ez még se jó :/
2013. szept. 6. 13:45
 3/3 LiniMi válasza:

Nem ajànlatos nagy macskàknak való tàpot adni kiscicàknak, főleg ha csak azt kap. Az ilyen tàpok sokkal több vitamint tartalmaznak, mint ami egy kiscicànak kell, ezért akàr meg is betegedhet tőle, pl. A vitamin 'túladagolàsba' bele is halhat. Persze nem mondom, hogy ez be fog következtetni, csak arra akarlak rà vilàgosítani, hogy nem véletlenül vannak Junior tàpok. Kiscicàknak az való, pont annyi vitaminokat és àsvànyi anyagokat tartalmaz, amire a cicusnak szüksége van.

Igen, a Junior tàp picit dràgàbb, de akkor ne Friskies-t vegyél, ha nem bírod anyagilag, hanem valami olcsóbbat.

2013. szept. 6. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!