Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez az antibiatikum-miatt van?

Ez az antibiatikum-miatt van?

Figyelt kérdés
A cicámnak macskanáthája van. Ma délelőtt kapott egy antibiotikum és egy immunerősítő szurit. Ma délután olyan levert. Állandóan alszik de azért eszik. Ez ugye normális az antibatikum miatt.

#macskanátha #antibiatikum
2013. aug. 31. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg a macskanátha miatt van.
2013. aug. 31. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
De eddig nem volt ilyen.Játzott meg minden csak köhögött meg tüsszögött.
2013. aug. 31. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is pont most náthás a cicám.

Vagyis nekünk már 1 hete tart. Viszont ő csak tüsszögött, keddre sem lett jobb, ezért szerdán doki.

Mondta, hogy náthás, kapott szurikat.

nekem már az elejétől kezdve ilyen lassu, és kedvetlen. Tehát múlhét hétfő- mikor elkezdett tüsszögni- óta. Szerdán kicsi jobb volt, szombaton is volt dokinál, kapott megint szurit. Enni eszik, kicsit élénkebb mnt volt (amúgy nekem egész nap feküdt, aludt) Az orvos azt mondta, hogy a nátha miatt van. Szóval nekünk egy hete tart. Még mindig sokat pihen, bár már többet mozog, jól eszik és néha tüsszög még. Azt mondják 5-10 nap alatt gyógyul.

De hívd fel a dokidat, és kérdezd meg tőle. Ha úgy látod nincs változás, holnap vidd vissza.

2013. szept. 2. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy van a cicád?

Nekem mostmár sokkal jobban van! Az utóbbi két napban lett látványosan jobban. Kb 10napja kezdődött a nátha.

2013. szept. 5. 11:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Meggyógyult.
2013. szept. 5. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!