Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez az antibiatikum-miatt van?

Ez az antibiatikum-miatt van?

Figyelt kérdés
A cicámnak macskanáthája van. Ma délelőtt kapott egy antibiotikum és egy immunerősítő szurit. Ma délután olyan levert. Állandóan alszik de azért eszik. Ez ugye normális az antibatikum miatt.

2013. aug. 31. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg a macskanátha miatt van.
2013. aug. 31. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
De eddig nem volt ilyen.Játzott meg minden csak köhögött meg tüsszögött.
2013. aug. 31. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is pont most náthás a cicám.

Vagyis nekünk már 1 hete tart. Viszont ő csak tüsszögött, keddre sem lett jobb, ezért szerdán doki.

Mondta, hogy náthás, kapott szurikat.

nekem már az elejétől kezdve ilyen lassu, és kedvetlen. Tehát múlhét hétfő- mikor elkezdett tüsszögni- óta. Szerdán kicsi jobb volt, szombaton is volt dokinál, kapott megint szurit. Enni eszik, kicsit élénkebb mnt volt (amúgy nekem egész nap feküdt, aludt) Az orvos azt mondta, hogy a nátha miatt van. Szóval nekünk egy hete tart. Még mindig sokat pihen, bár már többet mozog, jól eszik és néha tüsszög még. Azt mondják 5-10 nap alatt gyógyul.

De hívd fel a dokidat, és kérdezd meg tőle. Ha úgy látod nincs változás, holnap vidd vissza.

2013. szept. 2. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy van a cicád?

Nekem mostmár sokkal jobban van! Az utóbbi két napban lett látványosan jobban. Kb 10napja kezdődött a nátha.

2013. szept. 5. 11:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Meggyógyult.
2013. szept. 5. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!